Hledáme nějakou ojetinu,
Rok výroby od 2017
Nájezd do 60k
Cena do 600k, spíš raději do 550k
Máme předvybraný Citroën C5 Aircross, který se nám líbí tím, že má 3 stejně velká sedadla ve 2 řadě.
Teď ale koukám i na kombi, kde předpokládám auto se třemi stejnými sedadly vzadu neexistuje
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Ale možná by stačilo nějaké, kde ten prostřední díl není vystouplý a jde na něm normálně sedět. Líbí se mi třeba Renault Talisman. Je to vzadu použitelné pro 3 děti - nalevo sedačka 3 roky, napravo podsedák 7 let a uprostřed nejstarší, který má 11 a může sedět bez ničeho, ale vyfasuje to "nejhorší" místo. Je to použitelné i pro delší cesty? Třeba 8h?
Máme teď půjčenou starší Oktávku, kde je uprostřed skřípnutý, že se nemusí pásat
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Podle mě by mu ale stačilo +5cm na každé straně a už by mohl sedět normálně a cokoliv navíc už i pohodlně.
Co třeba Volkswagen Passat, Ford Mondeo, Kia Ceed, Opel (teď si nevzpomenu co mají za kombi), je některé z těchto nebo jiných kombíků použitelných pro rodinu o 5 členech?
Nebo se musím smířit s tím, že musím mít větší auto, ta C5 výše, Ford Galaxy, S-Max, Volkswagen Touran, Seat Alhambra... atd.
Na kombi se mi ještě líbí, že jde pořídit o 100k levněji, než ty MPV, mají trochu menší spotřebu a mívají silnější motor.
Díky za nápady.