No ale přizpůsobil jsem se...
![Tongue :p](./images/smilies/10.gif)
Podle mě kdo je schopen zajistit svým potomkům alternativní školu případně je vyučovat sám a přesto je vystaví podobnému vymývání mozků propagandičkou, memorování zbytečností nebo v lepším případě zastaralých a nevhodně zjednodušených informací, křivení páteří, buzeraci finančně podhodnocenými a frustrovanými individui většinou ženského pohlaví aj. lahůdkám, zásadně selhává v roli rodiče. Ať už si to zracionalizuje jakkoli.
Kdo to ať už z vzdělanostních a/nebo finančních důvodů není schopen zajistit, raději neměl z poloviny kopírovat své geny.
Stádní školství funguje od dob Mařky Terky furt stejně, tj. primárně jako glorifikovaný dozor nad bezprizornými dětmi mzdových nevolníků a produkce stádovitých dogmatických papoušků a poslušných ozubených koleček do průmyslového systému.
Zpět k toptopiku - dnes mě překvapil d-fekt zadního kola cca 2cm vrutem, tak jsem ho pěkně vyšrouboval a nasraně pochodoval do nejbližší kamenné prodejny naštěstí vzdálené jen pár set metrů, kde jsem koupil duši za pouhých 150 káčen - skoro dvojnásobek ceny než cca před rokem ve stejném šopu.
Ale i tak stále odolávám přechodu na bezdušové kacířství.
A zrovna před pár dny jsem viděl nějakého celkem sportovně vyhlížejího typa na fet býku, no jel po asfaltu po rovině ve stoje a vypadal u toho celkem ztrhaně.
Ale pokud někdo bydlí za polárním kruhem nebo v bažině, asi se nějaké syslůplné využití najde.
![Tongue :p](./images/smilies/10.gif)
Jinak komba dvoj/trojtácku a 8/9 kolca se též neplánuju zbavovat po zběžném prozkoumání cenové hladiny jednotáckového systému, 10-12-kolec a řetězů. To snad vyrábí ze slitin titanu a platiny s kabrónem nebo co.