Onboard videa
Re: Onboard videa
Předchozí debaty nebudu komentovat, ale vždy když plánuju přesun kamionem po D1, dělám vše pro to, aby se nocovalo u zákazníka, nebo někde jinde, protože na té dálnici. se večer už prostě flek nenajde. V případě nouze sjedeme z dálnice a jedeme třeba 15km, než se najde nějaký volný flek v prdelkovicích, ale tohle si např. běžný řidič nemůže dovolit dělat. Někteří to řeší jízdou v noci, ale to jde taky jen u některých druhů přeprav.
Situace s parkováním je strašná, ale nejen u nás.
Situace s parkováním je strašná, ale nejen u nás.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ono ten problém bude asi hlubší. Stejně, jako jakékoliv parkování ve městech. Stačí se mrknout na silnicích, kolik kamionů jezdí prázdných sem a tam...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Stejnou logikou můžem říct, že stát buduje dálnice a nemáme si na co stěžovat. Omyl, jezdí se třeba do Kralových Varů nebo do Polska po dálnici? Nejezdí.Je jim to úplně fuk https://www.hlidacstatu.cz/hledat?Q=roz ... ky&order=1 jasně, a teď tu o Karkulce.
Nevím o čem mluvíš. Já parkuju každej den doma a pauzy si z 95% dělám na stavbě či betonárně. Že s něčím já osobně nemám problém neznamená, že ten problém nevnímám.Dodržuje jenom to, co se mu hodí a u ostatního má mraky výmluvy.
Je.Ono ten problém bude asi hlubší. Stejně, jako jakékoliv parkování ve městech. Stačí se mrknout na silnicích, kolik kamionů jezdí prázdných sem a tam...
A ono "vytěžováky" (že dispo sežene něco na cestu) fungují, ale musí to mít nějakou návaznost s další prací a hlavně musí firma chtít cizího naložit. No a taky to musí být odpovídajicí typ auta...
Cementák si cestou na cementárnu přes celou ČR fakt nic nenaloží a jede prostě prázdnej
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já měl spíš na mysli chytré poznámky tohoto typu:
Cementák si cestou na cementárnu přes celou ČR fakt nic nenaloží a jede prostě prázdnej
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nemůžu za to, žes nikdy nebyl v Bohumíně a dál, do Polska se po dálnici jezdí. Na Královy Vary snad taky dojde. Psal jsi, že MDČR a ŘSD nic nedělá s parkováním zdarma, ukázal jsem to, že dělá.Truck Daškam píše: ↑pát 10 bře 14:30 Stejnou logikou můžem říct, že stát buduje dálnice a nemáme si na co stěžovat. Omyl, jezdí se třeba do Kralových Varů nebo do Polska po dálnici? Nejezdí.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
- Truck Daškam
- Letec
Nevím, co je na tom chytrýho nebo co se ti na tom nezdá?já měl spíš na mysli chytré poznámky tohoto typu:
Tak já měl třeba namyslí hojně užívanou cestu přes Náchod. Ono není Polsko jako Polsko a záleží, kam tam jedeš, že...Nemůžu za to, žes nikdy nebyl v Bohumíně a dál, do Polska se po dálnici jezdí.
Dojde. Ale i kdyby to vyšlo zítra, stejně to bude pozdě - protože na to stát prostě sral. S pražským okruhem to je úplně to samýNa Královy Vary snad taky dojde
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
V čase 0:50 hroznej pirát silnic a vrah! No né.. ve skutečnosti se mu nedivím, je to tam pořád a na hovno. Nevím, že tam není normální semafor, nebo prostě odbočující doprava bez semaforu jen se značkou P4...
Chápeš to?
Stát jsme my všichni, patrně jsi na to taky sral.Truck Daškam píše: ↑ned 12 bře 12:21 Dojde. Ale i kdyby to vyšlo zítra, stejně to bude pozdě - protože na to stát prostě sral. S pražským okruhem to je úplně to samý
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ