add 4. hajzl papír platit nemusí. Ale když jeden platí stočný, tak ho stát nemá co pokutovat, když má VaK ucpaný kanalizační řád a dotyčnýmu kvůli tomu začne přetíkat přípojka na ulici.1. Platím spotřební daň z benzínu, která slouží pro financování infrastruktury https://www.sfdi.cz/soubory/obrazky-cla ... zpoctu.pdf
2. Platím dálniční známky za větší pálku, než lecjaký náklaďák do 7,5 tuny. Kdybych platil mýto jako on, musel bych za ty peníze najezdit po dálnicích každým autem 33000 km ročně.
3. Platím siniční daň.
4. Stát nařizuje i hygienickou likvidaci lidských odpadů, měl by financovat i hajzlpapír?
Onboard videa
-
- Autoškolák
Re: Onboard videa
.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne čtv 09 bře 15:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: opravena citace pro přehlednost
Důvod: opravena citace pro přehlednost
No vidíš, to by stát měl financovat stočné, alternativně povolit čerpání obsahu žumpy na políčko za domem, případně rovnou trativod do blízkého potoka, ne? Kdo to má furt platit.mlunovozík píše: ↑čtv 09 bře 14:47 add 4. hajzl papír platit nemusí. Ale když jeden platí stočný, tak ho stát nemá co pokutovat, když má VaK ucpaný kanalizační řád a dotyčnýmu kvůli tomu začne přetíkat přípojka na ulici.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
-
- Autoškolák
ALe prd. Klidně ať se za to platí, jenže nikdo jiný než stát u dálnice odpočívadlo vybudovat nemůže. Dálnici musí vlastnit stát a komunikace na odpočívce musí být součástí dálnice. A jinou komunikaci k dálnici připojit nesmíte.Shr3k píše: ↑čtv 09 bře 14:53No vidíš, to by stát měl financovat stočné, alternativně povolit čerpání obsahu žumpy na políčko za domem, případně rovnou trativod do blízkého potoka, ne? Kdo to má furt platit.mlunovozík píše: ↑čtv 09 bře 14:47 add 4. hajzl papír platit nemusí. Ale když jeden platí stočný, tak ho stát nemá co pokutovat, když má VaK ucpaný kanalizační řád a dotyčnýmu kvůli tomu začne přetíkat přípojka na ulici.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jo - já mám povinnost podávat daňové přiznání! A ten zkurvený stát mi nejenom, že nezajistí účetní, ale dokonce já jí musím i platit! A k tomu daňového poradce a auditora! Zmrdi!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A to průměrný kamioňák netrefí na sjezd a z něj pak třeba po 50 metrech na libovolné placené parkoviště, které mu vybuduje a bude provozovat soukromý subjekt? Jako v Německu to tak třeba mají...mlunovozík píše: ↑čtv 09 bře 15:14 ALe prd. Klidně ať se za to platí, jenže nikdo jiný než stát u dálnice odpočívadlo vybudovat nemůže. Dálnici musí vlastnit stát a komunikace na odpočívce musí být součástí dálnice. A jinou komunikaci k dálnici připojit nesmíte.
Chci říct, pro takové parkoviště je hned nutné budovat extra sjezd a nájezd a mít pozemek přilehlý k dálnici?
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V D na ty jejich Autohofy musíš častokrát i na druhou stranu dálnice...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Nejde o financování. Jde o to, že ten hajzl papír zajistí. Jestli najde výrobce či distributora nebo postaví vlastní fabriku na hajzlpapír je už jeho věc4. Stát nařizuje i hygienickou likvidaci lidských odpadů, měl by financovat i hajzlpapír?
Myslím, že rumunovi nikdo neodpoví a vysílačku zdaleka nemaj všichni. Je to spíš menšinová záležitostMají např. vysílačky, mohou se na parkování kdykoliv...
Hehe, to máš pravdu. Nebo když skáčeš v koloně půl hodiny a tam značka "Pozor, kolona"A co kdyby ŘSD na těch informačních cedulých, které stály tři prdele, místo nenahraditelných informací `Jeďte opatrně` či `Mokrá vozovka` dalo info kamioňácký parkoviště km xxx plno, km xyz bfl míst volno atd.? To bych chtěl asi moc?
Ono na Goohle maps jsou parkoviště pro kamiony? Od kdy?I v Rumunsku mají Google Maps. A když chce mít jistotu, zapíchne to v Modleticích, tam bude mít místo určitě (protože nikomu se za parkování platit nechce).
To je furt to samý - nevím jestli jsou hloupý nebo neumíš číst. Nejde o financování, ale o možnost si to pořídit.Mohl by mi stát financovat kontroly požární bezpečnosti, když je vyžaduje a mastně postihuje?
Nevím. Česmad se o mě nezajímá a já se nezajímám o něj. Možná to je tak, jak to píšešOd čeho mají dopravci ČESMAD? Aby si dali jednou za čas mecheche se šampíčkem a chlebíčky?
To samý - ale stát ti poskytl finanční úřad. Problém by byl, kdyby jsi měl podat danové přiznání, a neměl jsi vlastně kam. A pak ti dal pokut za to, že jsi ho nepodaljo - já mám povinnost podávat daňové přiznání! A ten zkurvený stát mi nejenom, že nezajistí účetní, ale dokonce já jí musím i platit! A k tomu daňového poradce a auditora! Zmrdi!
Dál už reagovat nehodlám, padlo tu vše.
Kdo chce - chápe. Kdo nechce - už nepochopí. Nemám problém s normální diskuzí, ale hádky pořád dokola a řešit vlastně kraviny mě ani nebaví
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
FÚ je v tomto případě represivní orgán; nikoliv instituce, která mi pomáhá plnit mou povinnost danou státem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Ještě tohle:
Autobusák MHD s lidma si taky nezajede cestou domů zapíchat s tím, že on má čas
Pochopitelně, on je v práci a ne na výletě - on někde někdy má být.A jestli tedy Rumun jede na krev s výkonem, tak to je fakt jeho boj.
Autobusák MHD s lidma si taky nezajede cestou domů zapíchat s tím, že on má čas
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nerozumím tvému myšlenkovému pochodu ve smyslu - zapíchat si doma vs. udělat povinnou bezpečnostní přestávku.
BTW: když jsem tedy v práci a mám někdy někde být, které všechny zákony mohu porušovat?
BTW: když jsem tedy v práci a mám někdy někde být, které všechny zákony mohu porušovat?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time