Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
Jo, to je vždy bezva argument, ohánět se jinýma Takový...no, u tebe nepřekvapivý
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Lachende Bestien
- Letec
Pravda, že číst furt dokola tytéž posměšné arogantní narážky od nejsvrchovanějšího pana vysokoškoláka eřbé na adresu tédéčka se stává čím dál víc nudným a ubíjejícím představením.
Přitom co se rozumnosti argumentů v dopravních situacích týče, v drtivé většině příspěvků v poslední době tady na fóru nesahá řb tédéčku ani po kokotníky.
No ono taky těžko posuzovat rozumnost, když mnohé příspěvky kromě jízlivých osobních útoků a vágních arogantních prohlášení žádné argumenty neobsahují.
Přitom co se rozumnosti argumentů v dopravních situacích týče, v drtivé většině příspěvků v poslední době tady na fóru nesahá řb tédéčku ani po kokotníky.
No ono taky těžko posuzovat rozumnost, když mnohé příspěvky kromě jízlivých osobních útoků a vágních arogantních prohlášení žádné argumenty neobsahují.
20 let od nazidel. To je maso, jak ten čas letí. Tipoval bych tak 10, 12.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- Truck Daškam
- Letec
Lachende Bestien: Díky. Někdy si říkám jestli tu neschopnost diskuze na úrovni vidím jen já a jsem tudíž blázen, nebo to vidí někdo podobně.
Chápeš to?
Vždy když kolem jedu, tak si na to vzpomenu. Tehdá se i řešilo, jak je možný, že se ta střecha tak slisovala. A jestli si dobře vzpomínám, tak u těch dvoupatráků to ani nikdy nebylo podmínkou schválení do provozu, aby se střecha nedeformovala. Jak je to dnes nevím, ale od té doby se modlím abych někdy nemusel někam dvoupatrem jet.
- Lachende Bestien
- Letec
Není vůbec zač.Truck Daškam píše: ↑stř 08 bře 23:09 Lachende Bestien: Díky. Někdy si říkám jestli tu neschopnost diskuze na úrovni vidím jen já a jsem tudíž blázen, nebo to vidí někdo podobně.
A po "příspěvcích" těch 2 největších frajerů ve vesmíru raději upřesněním, že se vám nesnažím mazat med kolem huby, ale prostě jsem si tady dlouhodobě zvykl na určitou úroveň diskuze, takže mě její propad pak nenechává chladným.
Jasně, každý má někdy "slabší chvilku", ale každodenně se prohrabovat furt stejnými slovními lejny a zvratky a fakt člověka unavuje a otravuje.
@eřbéčko a matjednička
No pánové, padám na znak před vaší nekonečnou kreativitou a nápaditostí a předem gratuluji k pulicérovi a minimálně k nominaci na nobelofku za lyteratůru.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
další takovej - auto za x mega a ani základní ochrana
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Trošku klasika. Hoši na tachu 104 a prostřední pruh.