Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
Musim se pochlubit.
Byl tu dlužník. 50+ let chlap, doslova brečel jak želva…
A: Heleďte je to jako problém, ale já to jako řeším, kdybyste mi ještě počkal, já prodám majetek, syn Vám zastaví dům co jsem mu napsal…
B: Vcera tu byl X. A rikal, ze Vam tu zakazku uhradil. A dneska jste mi Vy v osmivalcovym Sklassu prijel rict, ze zadny penize nemate…
A: S timhle prestante, dyt je to starej model, to by vam stejne nepomohlo…
A ja ho v tu chvili nezabil a rozhodl se to resit jenom trestnim oznamenim. Myslim si, ze za tuhle uroven anger managementu bych zaslouzil oceneni
Byl tu dlužník. 50+ let chlap, doslova brečel jak želva…
A: Heleďte je to jako problém, ale já to jako řeším, kdybyste mi ještě počkal, já prodám majetek, syn Vám zastaví dům co jsem mu napsal…
B: Vcera tu byl X. A rikal, ze Vam tu zakazku uhradil. A dneska jste mi Vy v osmivalcovym Sklassu prijel rict, ze zadny penize nemate…
A: S timhle prestante, dyt je to starej model, to by vam stejne nepomohlo…
A ja ho v tu chvili nezabil a rozhodl se to resit jenom trestnim oznamenim. Myslim si, ze za tuhle uroven anger managementu bych zaslouzil oceneni
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Lachende Bestien
- Letec
Zabitím prolhaného podvodníka byť v afektu byste si moc nepomohl, ale i tak respekt.
Jenom mi z jeho pohledu nějak nedává smysl mít připravenou promyšleně prolhanou, sebelítostivou hereckou etudu a dokonce s efekty jako je brekot a takhle si zkazit potenciální účinnost svých emočně manipulativních technik příjezdem v eskovém medvědu.
To individuum vás zjevně poněkud podcenilo, no a navíc nejspíš bude dlužit, kam se podívá, a z jiných věřitelů má větší strach.
Tak hodně štěstí s chechostánským soudnictvím a efektivitou vymáhání dlužné částky (v lepším případě mimosoudně).
Jenom mi z jeho pohledu nějak nedává smysl mít připravenou promyšleně prolhanou, sebelítostivou hereckou etudu a dokonce s efekty jako je brekot a takhle si zkazit potenciální účinnost svých emočně manipulativních technik příjezdem v eskovém medvědu.
To individuum vás zjevně poněkud podcenilo, no a navíc nejspíš bude dlužit, kam se podívá, a z jiných věřitelů má větší strach.
Tak hodně štěstí s chechostánským soudnictvím a efektivitou vymáhání dlužné částky (v lepším případě mimosoudně).
K nám jezdí brečet dopravci, že "děti nemají co jíst". Jeden jezdí v GLS a druhý Touaregem R
Byly doby, kdy tahali za delší provaz...
Byly doby, kdy tahali za delší provaz...
2.9T RWD
Že si nakej luzr vozi prdel v aute za 3 nijak nevylucuje ze jeho deti nemaji co jist…
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Od te doby, co vsichni berou auta pres financovani, muze kde kdo jezdit se zamerovacem na kapote (tedy alespon prvnich par mesicu).
Nebo do te doby, nez je auto rozsekano v nejake skarpe.
Nebo do te doby, nez je auto rozsekano v nejake skarpe.
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp + gearbox tune
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jak je to s tym iniciativnym blbcom?
No jednoducho vsetkym sa vam dnes ospravedlnujem za vypadok fora a za kolekticny trvaly BAN, ktory som svojou (ne)sikovnostou sposobil a zaroven zamestnal dalsich par ludi, ktori to po mne tu hasili a ktorym patri diky, ze je to zase vsetko online
PS: Slubujem, ze uz budem bojovat so spambotmi s vacsou opatrnostou
PS2: Verim, ze si vas v dnesny den aj vdaka tomu, ze ste si tu nemohli vypisovat, uzili vase polovicky
No jednoducho vsetkym sa vam dnes ospravedlnujem za vypadok fora a za kolekticny trvaly BAN, ktory som svojou (ne)sikovnostou sposobil a zaroven zamestnal dalsich par ludi, ktori to po mne tu hasili a ktorym patri diky, ze je to zase vsetko online
PS: Slubujem, ze uz budem bojovat so spambotmi s vacsou opatrnostou
PS2: Verim, ze si vas v dnesny den aj vdaka tomu, ze ste si tu nemohli vypisovat, uzili vase polovicky
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hele, já zrovna někoho banoval a jak jsem to odkliknul, tak mi to asi do 30s spadlo. Uff, naštěstí jsem to nebyl já
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já si říkal, za koho v baráku jsem dostal ban... Ani odeslat formulář adminovi nešlo (a nevím, jestli jde). Nějaká nespecifikovaná hláška typu "nepovedlo se".
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No kedze banan dostala IP adresa celeho Autofora...
Myslim, ze sme bojovali s tym istym, len ja na to vzal atomovku
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...