Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Hon na piráty
Jo, ale pak se dostáváme k tomu, že zastavením celou věc jen zhorším (viz třeba ta stopka co jsem sem dal). A co je víc?
Bezpečnost nebo doslovné dodržování zákona?
Bezpečnost nebo doslovné dodržování zákona?
Chápeš to?
Ta stopka tam pravděpodobně z důvodu, že tam je špatný rozhled, nebo tam s pouhým trojúhelníkem bylo hodně nehod.
Pokud se ti to nelíbí, podej podnět někam, kde s tím mohou něco udělat. Na tobě není, abys vyhodnocoval, jestli značka v daném místě smysl dává nebo nedává. Stejně tak jako na silnici nejsi od toho, abys někoho (kdo špatně předjíždí, jede rychle, odstavným, atd.) vychovával. To nech policii.
Pokud se ti to nelíbí, podej podnět někam, kde s tím mohou něco udělat. Na tobě není, abys vyhodnocoval, jestli značka v daném místě smysl dává nebo nedává. Stejně tak jako na silnici nejsi od toho, abys někoho (kdo špatně předjíždí, jede rychle, odstavným, atd.) vychovával. To nech policii.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Letos je to 20 let. Jak by řekl jeden nejmenovaný tvrďák v černých brýlích - profesák je k hovnu, ať má každý svou odpovědnost.
A pak to dopadá tak, že zmrd ani neprojeví lítost a ani se neomluví rodině pozůstalých.
https://karlovarsky.denik.cz/zpravy_reg ... .sznhp.box
A pak to dopadá tak, že zmrd ani neprojeví lítost a ani se neomluví rodině pozůstalých.
https://karlovarsky.denik.cz/zpravy_reg ... .sznhp.box
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: Dělal jsi testy na profesák? Já jo - k hovnu to je.
Byla tam třeba otázka, co je to vykládkové okno - strašně potřebná znalost, bez toho nejde jezdit
PS: Kde ještě v Evropě maj profesáky? Jsme snad možná i jediní...
Jediný co je dobrý, je to každoroční školení (kvalita je dle školitele - někdy před třemi lety jsem školil školitele já). Ovšem bych to zavedl v nějakém cyklu pro všechny řidiče, včetně zkoušek
Byla tam třeba otázka, co je to vykládkové okno - strašně potřebná znalost, bez toho nejde jezdit
PS: Kde ještě v Evropě maj profesáky? Jsme snad možná i jediní...
Jediný co je dobrý, je to každoroční školení (kvalita je dle školitele - někdy před třemi lety jsem školil školitele já). Ovšem bych to zavedl v nějakém cyklu pro všechny řidiče, včetně zkoušek
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, všechno je k ničemu. Jenom řidič míchačky ví, co je správné a co k hovnu.
Začínáš s tím být už lehce trapný.
Víš drsňáku, na škole jsem dělal zkoušky z předmětů, o kterých i zkoušející říkali, že nám chemikům, to bude k hovnu, ale zkouška/zápočet byl prostě povinný. Abych ti to vysvětlil - k pokračování ve studiu bylo nutné je mít absolvované.
Začínáš s tím být už lehce trapný.
Víš drsňáku, na škole jsem dělal zkoušky z předmětů, o kterých i zkoušející říkali, že nám chemikům, to bude k hovnu, ale zkouška/zápočet byl prostě povinný. Abych ti to vysvětlil - k pokračování ve studiu bylo nutné je mít absolvované.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: Neboj se, tobě nesahám ani po kotníky
Docela blbý, že 30let od revoluce jsi se nesmířil s tím, že lidé mohou mít a prezentovat svoje názory.
Docela blbý, že 30let od revoluce jsi se nesmířil s tím, že lidé mohou mít a prezentovat svoje názory.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Smířil.
Nesmířil jsem se s lidskou hloupostí. A to se mi už ani nepovede.
Abys ty někomu nesahal ani po kotníky, to zase nebude nikterak složité.
Nesmířil jsem se s lidskou hloupostí. A to se mi už ani nepovede.
Abys ty někomu nesahal ani po kotníky, to zase nebude nikterak složité.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Ano, jediný správný názor máš ty - a všichni okolo jsou idioti. Už by to chtělo vytasit nějakou novou myšlenku
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já nejsem ten, který na vše poukazuje jako na blbosti - od jízdy bez kola, hodnocení dopravních nehod, dopravního značení, úředníků, až po svérázné dodržování pravidel silničního provozu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: Ty existuješ jenom tady?
Nepíšu nic, co by nepsali (či jinak prezentovali) jiní a jinde.
Nepíšu nic, co by nepsali (či jinak prezentovali) jiní a jinde.
Chápeš to?