Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od Truck Daškam »

No, blikající zelené se asi nedožiju, snad do tý doby nikoho nezrakvím. Ale když vidím jak slečna skočí před jedoucí auto, tak se vlastně divím, že těch nehod s chodci není víc. Snad se dožije s tímhle přístupem aspon třicítky

Chápeš to?
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

prostě má zelenou tak de :D takhle už muselo umřít lidí. teda to jak ti to nebrzdí a nejede je hrozný. to by mi jeblo
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Truck Daškam
Letec

Tak což o to, já bych mohl brzdit na krev a zadupnout to - krom toho že mi popadá všechno v kabině, tak se taky může doslova vlnou dostat beton ven. A že se mi to už i stalo (a nejen mě), že jsem ohodil prudkou brzdou auto za sebou.
U sklopky se zase hlína nebo písek může vysypat přes kabinu na silnici a v autobuse popadat lidi.

Tohle je věc co se úplně ignoruje a nikoho to nezajímá. Ne jednou bylo na YT video od PČR, co slovila právě řidiče kamionu za nezastavení na červenou.
Chápeš to?
Truck Daškam
Letec

Trošku off, ale je to problém.
Čaasově náročný video o problému, který leta letoucí ŘSD a MDČR prostě neřeší.
A to že v ČR není kde zaparkovat, je známá věc mezi zahraničními řidiči a jen to podporuje "prasojízdu" zahraničních řidičů, kteří chtějí ČR projet na jeden zátah - aby zde nemuseli parkovat, protože ví že to nejde.
No a od roku 2026 přibudou ještě dodávkáři, tak to bude už úplnej masakr

Chápeš to?
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brnenska.odchytova »

Novinky v silničním provozu - při zařazování z pravého do levého pruhu má přednost řidič v pravém pruhu! Říkal to instruktor! Fakt! Pojďte se podívat, co už instruktor neřekl ale život ukázal.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
Shr3k
Mistr volantu

Příspěvek od Shr3k »

Truck Daškam píše: úte 28 úno 07:58 Trošku off, ale je to problém.
Čaasově náročný video o problému, který leta letoucí ŘSD a MDČR prostě neřeší.
A to že v ČR není kde zaparkovat, je známá věc mezi zahraničními řidiči a jen to podporuje "prasojízdu" zahraničních řidičů, kteří chtějí ČR projet na jeden zátah - aby zde nemuseli parkovat, protože ví že to nejde.
No a od roku 2026 přibudou ještě dodávkáři, tak to bude už úplnej masakr

Patrně soukromí stavitelé a provozovatelé parkovišť pro kamiony budou muset nějaké ty autohofy postavit, stejně jako tomu je v zahraničí. https://www.autohof.de/ueber-die-veda.html
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Truck Daškam
Letec

Shr3k: Někde někdy se to už řešilo - a ŘSD bylo proti. Mám pocit, že někdo něco chtěl stavět u pražskýho okruhu poblíž Jesenice a neprošlo to.
A on to taky nikdo zadarmo dělat nebude, a pokud stát nechce pustit chlup a vyhradit pozemky... On asi nikdo nebrání státu vypsat nějaký tendr či výběrko

No, vzhledem k tomu kolik se vybere na mýtu, spotřební a silniční dani - tak je to velice smutný
Chápeš to?
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

ZZS na vyjezdu vs. chodci
https://imgur.com/a/yX9C9p8
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

to je běžný.. koukne na zelenou a jde. Celkem běžně se mi stává, že se chodec rozejde a ani očkem se nepodívá, jestli brzdím nebo ne. Mám zelenou = jsem nesmrtelný. U dětí to člověk pochopí, u dospělých ne.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Krásně je tam vidět ta stádovitost. IQ té skupinky asi v součtu nebude nijak oslnivé číslo.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět