Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
to nejde na záruku?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
RJ na SOS nepotrebujes
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak Arteon uz od piatka vo vyrobe a aktualne uz si cestuje po vyrobnej linkeSnowman000 píše: ↑stř 25 led 09:45 Tak otcov Passat TSI ma po 5 rokoch na hrbe viac jak 300000km, tak sa prave objednala myslim si ze celkom adekvatna nahrada
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
60 tis / rok a volba padla na TSI? To je zajímavé. Proč?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nic ine pouzitelne tam jednoducho nie je vykonovo...
Keby sla A4 tak by urcite vyhrala 3.0 V6 TDI (dieselova S4 by sa uz nedostala do budgetu), ale rozkaz znel jasne Skoda/VW a limitovany budget.
A ono tych 11l co to ma priemer za cele obdobie neni tak desive (a to je este s relativne kratkym 6st. DSG), obzvlast ked to plati firma
Zaroven sa ukazal ako nadmerne spolahlivy...okrem odkarbonovania (pri 240tisic km) a klasickeho spotrebaku to furt drzi (aktualne 312tisic)
PS: Predchodca aktualneho Passatu bol Passat B6 3.2 FSI 250k 4MOT DSG a ten tez koncil sluzbu s cca 320tisic km a siel dalej do sveta
Keby sla A4 tak by urcite vyhrala 3.0 V6 TDI (dieselova S4 by sa uz nedostala do budgetu), ale rozkaz znel jasne Skoda/VW a limitovany budget.
A ono tych 11l co to ma priemer za cele obdobie neni tak desive (a to je este s relativne kratkym 6st. DSG), obzvlast ked to plati firma
Zaroven sa ukazal ako nadmerne spolahlivy...okrem odkarbonovania (pri 240tisic km) a klasickeho spotrebaku to furt drzi (aktualne 312tisic)
PS: Predchodca aktualneho Passatu bol Passat B6 3.2 FSI 250k 4MOT DSG a ten tez koncil sluzbu s cca 320tisic km a siel dalej do sveta
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
to jsou brutální nájezdy.. btw ta 3.2 měla avg.spotřebu kolik?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nepamatam, ale myslim ze niekde do 12 max to mohlo byt, nebolo to o moc vyssie ako toto TSI. Dialky boli +/- rovnako, TSI ma vyhodu v meste a pri lahkej nohe.
To ale podedil po predchadzajucom zamestnancovi tak neviem uz presne vsetko.
Jo a este jeden dovod preco TSI...zamestnanci pod nim maju 200k TDI tak ta hierarchia musi byt niekde zachovana
To ale podedil po predchadzajucom zamestnancovi tak neviem uz presne vsetko.
Jo a este jeden dovod preco TSI...zamestnanci pod nim maju 200k TDI tak ta hierarchia musi byt niekde zachovana
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...