Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
No tykokos.. a přitom když by si couvnul do té uličky vpravo u kolejí, tak byl happy
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jsou to prostě myslitelné! Tohodle bych tipoval na Doc. ČVUT
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nám včera jeden myslitel s 12t sólo, zastavil v práci před vraty haly. Když jsem přijížděl, myslel jsem, že jen někam odskočil, tak jsem se kolem něj natěsno protáhnul. Ale pak vidím, že nemůže projet dodávka DHL, tak jsem za ním šel a ptal se proč tam stojí?
Odpověď: nemůžu za to, že dodávkář neumí couvat, skládám zboží. Proč ho skládá (resp. stojí) na našem pozemku a blokuje průjezd? Máte tu mít ceduli soukromý pozemek.... (jen pro představu, plac před vraty, má cca 1000m?)
Naštěstí už odjížděl do hajzlu, ale je to krásný obrázek hloupého, arogantního řidiče. Podobným způsobem se bude projevovat i na silnici.
Odpověď: nemůžu za to, že dodávkář neumí couvat, skládám zboží. Proč ho skládá (resp. stojí) na našem pozemku a blokuje průjezd? Máte tu mít ceduli soukromý pozemek.... (jen pro představu, plac před vraty, má cca 1000m?)
Naštěstí už odjížděl do hajzlu, ale je to krásný obrázek hloupého, arogantního řidiče. Podobným způsobem se bude projevovat i na silnici.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak nám to pravidelně v areálu parkují přímo pod zákazem zastavení, který tam není pro prdel, ale proto, že když tam stojí jenom osobák, tak se kamion nevytočí na rampu.
Nechápu, proč dycky volají mně, abych to šel s nimi řešit. Že by mé diplomatické schopnosti byly tak profláklé?
Nechápu, proč dycky volají mně, abych to šel s nimi řešit. Že by mé diplomatické schopnosti byly tak profláklé?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jj, na ně platí pouze diplomat
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To já jsem se jako diplomat snad už narodil
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tuhle jedu z práce, na křižovatce se chystám odbočit doleva z hlavní na vedlejší a vidím že z té vedlejší vykukuje Octavie. Tak si nechám víc prostoru, co kdyby se rozhodl mi tam vjet nebo něco, je tam špatný výhled přes sousedovu králíkárnu, takže z té vedlejší, mají občas někteří snahu jet všelijak podivně. A ejhle, on neodbočuje, on parkuje! Co to musí být za veleducha, nechat auto zaparkovaný v křižovatce? Kdyby to nechal na druhý straně, bude to v pořádku, je to křižovatka dejme tomu tvaru T, na tý rovný straně může legálně a pohodově zaparkovat, v rozsahu několika desítek metrů je několik dalších vhodných míst, včetně oficiálního parkovacího placu na tři auta u obecního kulturhausu a on to postaví doprostřed křižovatky.
PepaSFI -> tak přece nepůjde 50m pěšky. Kombinace lenosti a zmrdství u některých mě opravdu dokáže překvapit...
- Truck Daškam
- Letec
To je jako u čerpacích stanic - u shopu bejvaj parkovací místa a někteří najedou autem ke dveřím, že se tam nedá chodit. Věřím tomu, že leckdo by nejradši zajel dovnitř
A nebo u nás v ulici kde bydlím - ulice plná, parkujou v křižovatce, na zákazu... Popojedu 50m na parkoviště, a tam dvě volný místa
A nebo u nás v ulici kde bydlím - ulice plná, parkujou v křižovatce, na zákazu... Popojedu 50m na parkoviště, a tam dvě volný místa
Chápeš to?
ne, to nebyla lenost, to bylo prostě sračkovatění mozku. Byl to řemeslník co pracoval na stavbě naproti přes silnici, na té rovné straně křižovatky kde by mohl normálně stát a měl by to ještě blíž.