Jakou on-board cam?
Re: Jakou on-board cam?
Pro jistotu:
vasco píše:Ježiš, tak se tam asi podívej na ty uživatelské videa... Jak u blbejch na dvorku...
To jo, je to bída s nouzí
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
To plynulejšie video robí tá za dolár
co je to za tu stajlyš krabičku na prístrojovce? Vypadá to, že zobrazuje zařazenej kvalt a ještě něco, ale vypadá to jak něco z Receptáře
Niko nadžanel ko kerdža
myslíš, jak to na začátku ukazuje 1, 3, 4? ti nevim, možná to nemá ještě vychytanéPickuper píše:co je to za tu stajlyš krabičku na prístrojovce? Vypadá to, že zobrazuje zařazenej kvalt a ještě něco, ale vypadá to jak něco z Receptáře
Tak to rozhodně ne
tak já se na to koukal nepozorně a hlavně bez zvuka... tak to pozor !
Slow and serious
kdybys chtěl, tak za litra ti můžu nechat tudleKoPP píše:tak já se na to koukal nepozorně a hlavně bez zvuka... tak to pozor !
už asi 2 měsíce jí nepoužívám, jen jí teď měl na tejden půjčenou kámoš a pořád v cajku
tak sice sem to tady pomalu doporučoval, ale známej si jí objednal a výsledek není o nic moc lepší, jak ta moje nahoře, čili za tudle cenu určitě nebrat.RudiTF píše:předem říkám, že nechci dělat žádnou reklamu, nicméně tušim, že přesně s těmadle parametrama mám kameru já a i bob, majky atd...teď na ní maj evidentně akci, otázkou, jestli opravdu končí dneska nebo je to jako v alze a poběží ještě 14dní
http://www.myaudio.cz/kamera-do-auta-h- ... tml#tabbox
ideální pro někoho, kdo by si jí chtěl objednat tady v ČR a nechtěl čekat na Čínu, píšou skladem, tak to snad nebude jako na onboardu