To by bylo fajn, konecne bychom se dostali do Blesku s komentari k veci Ja bych rekl, ze mas maly penis:Bond007 píše:Uz se vidim v hlavnim vysilacim case TV nova a na titulce blesku, kdyby to tem mistrum volantu nahodou nevyslo
Deli vi, ze jsi mel tezke detstvi:Tajemny pritel Jamese B.: Ma maly penis, videl jsem ho!
Mirek by povypravel o tom, jaka jsi agresivni svine v beznem zivote a ze na silnici se chovas uplne stejne:Pan Tycinka: v detsvi ho nepousteli na autodrom!
Zavolal bych i Paterovi, aby rekl, jaky jsi na rizeni drevoMirek B. (45): Kdybych neumel karate, je po mne
A Honza by rekl, ze si kompenzujes to, jak jsi nepreletel potokVelezkuseny instruktor: Ten floutek ridil jak moje stara, ridicak bych mu nedal
Krasna vydani by to byla, cely tyden bychom meli vyprodano.Kamarad Jamese B.: Slychal jsem ho rikat: 'Ja ten potok dam!'
Obavam se, ze v pripade tech dvou je analogie s realitou velmi podobna, tedy limitne se blizici nule. Tyto sracky si nekdo vymysli a jeste se u toho dobre bavi...