Další zajímavá autovidea
Re: Další zajímavá autovidea
Na sněhu to tolik nevadí když se chceš jen klouzat, to jde i bez svoru. Tak jsem zažil první zimu se Z4 a bylo to super.
https://www.youtube.com/watch?v=V_M8Pz6 ... nnel=Bmwz4
Já se u těch porsche bojím motoru vzadu/uprostřed a komplikovanějšího servisu, ani nevím kam bych s tím jezdil.
https://www.youtube.com/watch?v=V_M8Pz6 ... nnel=Bmwz4
Já se u těch porsche bojím motoru vzadu/uprostřed a komplikovanějšího servisu, ani nevím kam bych s tím jezdil.
Sympatický video Famózní kára.
Poslední dobou myslím na to že jsme si Z4 měl nechat, chybí mi ta intimnost sporťáku, to byla i pomalá jízda zážitek
Poslední dobou myslím na to že jsme si Z4 měl nechat, chybí mi ta intimnost sporťáku, to byla i pomalá jízda zážitek
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tato série s opravou GT3 je snad to nejlepší co jsem za dlouhou dobu viděl. Matt je sympaťák a pozitivní člověk a je super vidět jeho nadšení i když je oprava té GT3 problém za problémem. Má teda sakra odvahu se do toho pouštět. Nemůžu se dočkat dalších videí. Navíc mi přijde hodně zajímavé jak jsou auta konstruována a co se dá opravit.
jo taky to sleduju. ale asi to bude muset prodat v US a do UK to nepoveze co sem tak pochopil
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
JJ videl som, nadhera
Iked vacsina je dana LL intervalom a kratkymi jazdami. Pri 3.0l V6 co mam okolo seba to nik nema tak katastroficke
Jo a Kackova laska
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Já bych tu supra snad raději než caymana Myslím že by mi tahle koncepce víc seděla
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No kedze je to tak trochu tvoja bejvalka vzhladom a koncepciou a s motorom z aktualnej, tak necudo
Ale jo vyzera to fakt lakavo
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...