BMW Divize
Re: BMW Divize
No nádhera. Jediné hezké kola na Z3c jsou ty moje...
Myslíš ty nejošklivější co se tam dávala? Kdybys chtěl mít štýl, tak tam dáš styling 42 II
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Tsche! A teď jsem zjistil, že ty moje Styling 85 se dělaly i v 18" verzi a na BMW klubu jsou zrovna jedny na prodej. Hm hm hm...
Nějak nedávam ty stříbrné lištičky, jak na předku, tak na zadku Kdo to vymyslel?
pjanda: Pěkný test Myslíte si, že 30d dává větší "smysl" než 40i?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Pavle, zkousel jsi porovnavat tu 730d v dynamice s nejakym jinym autem? Pritel od me sestry s ni najel tisice km kdy ja jsem s nim jel v moji 130i a ta 730d jela naprosto stejne jako 130ka, dynamika zrychlovani byla stejna ve vsech rychlostech, on to auto nijak neupravoval, mel ho pujcene z autorizaku. Ale podle me to neni mozne aby auto, ktere ma pul tuny navic jelo stejne, neco v tom bude... Jo a moji 130kou to nebylo, sam vis jak jezdi...
Vyzerá to na zaujímavý test, v piatok si ho prečítam...
deli: súhlas, tie chrómové lištičky to je des, mne sa nepáčia ani tie okolo okien a to nie len na sedme, ale tak celkovo...
deli: súhlas, tie chrómové lištičky to je des, mne sa nepáčia ani tie okolo okien a to nie len na sedme, ale tak celkovo...
Tie kolesá majú aký priemer?
Sedma je jedno z mála áut, ktoré sa mi páči s čo najmenšími kolesami čo sa na to dávajú...
Sedma je jedno z mála áut, ktoré sa mi páči s čo najmenšími kolesami čo sa na to dávajú...