Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
taková lowcost verze navigátora. Jen to neumí horizonty
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Já ji používám ne proto, že bych někam netrefil, ale pouze a jenom kvůli dopravě a hlidkám.
Jakmile tam někdo ťukne problém, ve vteřině to vidí každý.
Ale jo, dělej dál chytrého truckera
Jakmile tam někdo ťukne problém, ve vteřině to vidí každý.
Ale jo, dělej dál chytrého truckera
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
M.Z. Z 90% se nedozvím vůbec nic. Navíc mě fakt nebaví tam zadávat neustále kam jedu. Já mám telefon na telefonování, nemám v něm ani aplikace
Chápeš to?
vždyť jsem psal, že nemusíš zadávat navigování a jestli se ti nechce používat mobilní aplikace, tak si pak nestěžuj, že se někde zasekáš, když se tomu dalo teoreticky vyhnout.Truck Daškam píše: ↑sob 11 úno 19:34 M.Z. Z 90% se nedozvím vůbec nic. Navíc mě fakt nebaví tam zadávat neustále kam jedu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
božíčku. komu není rady. já teda teď z 90% používám jen audi navigaci ale i ta má nějaký info, když jedu dál tak vždy waze. a kdybych měl carplay tak waze furt, ale za 11 se mi to nechce kupovat a sem línej to zkoušet přes obd
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- Truck Daškam
- Letec
M.Z. Já si někde stěžoval? Kde? Chtělo by to občas číst co píšu
Ono většinou není moc kudy co objíždět, protože nad 12t. A když to objet lze, objíždím to rovnou Navíc ve finále tou objíždkou nic moc nezískám a časově to vyjde +/- na stejno (protože tam jedou ve finále všichni)
Ono většinou není moc kudy co objíždět, protože nad 12t. A když to objet lze, objíždím to rovnou Navíc ve finále tou objíždkou nic moc nezískám a časově to vyjde +/- na stejno (protože tam jedou ve finále všichni)
Chápeš to?
Ked uz nic, tak je dobre len jednym kliknutim zapnut waze, a kludne mobil zablokovat, dat do nohavic, hoc co. Bude cely cas ticho len v pripade nejakej udalosti na ceste zahlasi...
- Truck Daškam
- Letec
Ne že bych to sem dával proto, protože bych si myslel že to mám v ruce... Ale třeba by to někoho mohlo zajímat, že to není jen o hnátě na palubce a sledování filmů
Chápeš to?