Volkswagen obecne
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
Tak dnes potvrdeny 10. tyzden...Hups
Ale kym ho tu fyzicky neuvidim, tak neuverim
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Mohl jsem si vybrat, co chci na krátký stisk a co na dlouhý. Standard byl krátký ASR off, dlouhý ESP sport, já mám krátký ESP sport a dlouhý ESP off.Brus píše: ↑úte 07 úno 17:18a je to normálně krátkým stiskem? u R esp vypnu, ale musím to držet dlouho.
btw u bmw to bylo stejně a když jsem to prodával tak týpek si přivez nějakou velkou origo diagnostiku a říkal, že jediná chyba, co tam byla, že jsem to tlačítko na esp off asi někdy držel příliš dlouho a ono se to tam z nějakého důvodu zapsalo jako chyba
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze su to 3sec a mal som to uplne rovnako v Alltracku nastavene.
Plne mi to vyhovovalo, lebo 95% casu som mal ESC Sport (vzdy po nastartovani som ho stlacil) aby mi to vyplo Front Assista a zaroven ma to zbytocne neobmedzovalo v urcitych momentoch a OFF som si nechaval na ten prihodny moment
Plne mi to vyhovovalo, lebo 95% casu som mal ESC Sport (vzdy po nastartovani som ho stlacil) aby mi to vyplo Front Assista a zaroven ma to zbytocne neobmedzovalo v urcitych momentoch a OFF som si nechaval na ten prihodny moment
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...