Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Ja jsem minulej vikend migroval po vysnezenejch jizerkach, na silnici bylo cca 10-15 cerstvyho, lib-bedrichov jsem jel 3x tam a zpatky. S esp sport to clovek urve v najezdu a auto jede bokem dokud je volant do smeru. Jakmile dam jen mirny kontra a drzim plyn, tak esp kope dost nevybirave. Motor nad 4000 ho sice pretlaci, ale neni to ono, smyk zacne bejt takovej ucukanej a to presne u 2t auta na snehu nechci.
V yarisu to v rezimu expert (obdoba esp sport) zacina reagovat az kdyz mam pul otacky kontra a daleko jemnejc.
V yarisu to v rezimu expert (obdoba esp sport) zacina reagovat az kdyz mam pul otacky kontra a daleko jemnejc.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
U a4 teda esp offroad a necha to driftovat jak chces. Uplne off se bojim, ze bych to posral.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jako jasne do klasickeho "MQB offline" ESP OFF dokodovat ide krasne, sam som ho mal v Alltracku dokodovany. Ale i to ESP Sport pri spravnom uziti, aby ho nevyprovokoval, dovoli dost na take to domace klouzani
A nerobim si iluzie, ze otec s tym bude nonstop na hrane s vypnutim ESP, ale doteraz si pamatam jak 20rokov dozadu po mna na trening doletel na parkovisko bokom (na jednotkovej Fabii RS) a cez rucku sa mi obtocil okolo noh
A druha vec, myslim, ze to bude jeho posledny sluzebak, tak nech aspon trochu stoji za to
A nerobim si iluzie, ze otec s tym bude nonstop na hrane s vypnutim ESP, ale doteraz si pamatam jak 20rokov dozadu po mna na trening doletel na parkovisko bokom (na jednotkovej Fabii RS) a cez rucku sa mi obtocil okolo noh
A druha vec, myslim, ze to bude jeho posledny sluzebak, tak nech aspon trochu stoji za to
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak Arteon zaradeny na 12 tyzden
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Souhlas, mělo by to jít obecně u všecho z této platformy. Já mám trojici změněnou na ESP, ESP Sport a ESP off už u druhého Superba.Snowman000 píše: ↑ned 29 led 09:16 Jako jasne do klasickeho "MQB offline" ESP OFF dokodovat ide krasne, sam som ho mal v Alltracku dokodovany. Ale i to ESP Sport pri spravnom uziti, aby ho nevyprovokoval, dovoli dost na take to domace klouzani
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tady se někdo přejedl houbiček
https://www.volkswagen.de/de/modelle.ht ... ktro%22%7D
https://www.volkswagen.de/de/modelle.ht ... ktro%22%7D
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
a je to normálně krátkým stiskem? u R esp vypnu, ale musím to držet dlouho.
btw u bmw to bylo stejně a když jsem to prodával tak týpek si přivez nějakou velkou origo diagnostiku a říkal, že jediná chyba, co tam byla, že jsem to tlačítko na esp off asi někdy držel příliš dlouho a ono se to tam z nějakého důvodu zapsalo jako chyba
Pravda vyděsí
Kdyz mam VW, oleje + filtry + brzdy mi delaji nasi kluci, ale zaroven citim, ze ve +- 160kkm uz se mozna blizi nejaky vetsi servisni zasahy typu rozvody (…), kdo je schopnej mi ten servisni plan navalit? Mistni neautorizak je nema a autorizak se toci na “privezte to a my Vam reknem”. Ale proc bych to tam vozil, kdyz nevim, jestli se tam ma neco delat…:D
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))