čeče o nic jsi nepřišel, byl jsem tam s manželkou ..... původně jsme mířili na véču jinam, ale tam měli zavřeno, takže RC byla v tomhle případě z nouze ctnost. Já si dal bigburgera + 3píva, ona nic + neperlivou voduCaddy píše:PIckuper: a zase ani nehlesne, to uz je potreti nejmin
Cool obrázky
Re: Cool obrázky
Niko nadžanel ko kerdža
Pokud do celkového dojmu započítáváš i celkový dojem z podniku, tak proč ne. Jinak je to kaiserka s průměrným karbošem a trochou zeleniny. Netvrdím že je to za 60 Kč špatná koupě, ale s tím nadšením bych trochu polevil.Deli píše:Pickuper píše:cool to sice není... ale dobrej byl moc Road Cafe Bigburger (dvojitej hovězí se slaninou a cibulí) + hranolky + 3 píva
http://img15.imageshack.us/img15/2419/dsc00141gk.jpg
Burgry z RC jsou nejvíc
2.9T RWD
Tak ty co jsem měl já byly super a s kaiserkou nebyl žádnej
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
pravda je, že v kvalitě zdá se poněkud polevili..........když už si hrajou na ameriku tak pod názvem dvojitej hovězí burger se slaninou a cibulí bych čekal něco víc než jen 2x prefabrikovanej tenkej karbanátek, 1 plátek slaniny 2x4cm a jedno kolečko cibule Každopádně jako celek je to stále ještě dobrý
Niko nadžanel ko kerdža
Hmm, tak je fakt, že já tam už dlouho nebyl, ale nerad slyším, že se zhoršili
a tak já bych to neviděl tak tragicky...........podle mě za to mohla ta neděle.........v pátek a v soboru je tam narváno a v neděli kvůli jednomu blbci nic vařit nebudou.....takže se šáhne pro kaiserku a nějakej prefabrikát a je to....a si to není nejlepší přístup, ale furt lepší než například U dvou kohoutků, kde si hrajou na nóbl gastronomii a nóbl podnik, ale v nedělu maj zavřeno
Niko nadžanel ko kerdža
taktéž se nechci hádat, co jsem tam dostal dřív si tak nějak nepamatuju
Niko nadžanel ko kerdža
já se taky nechci hádat nepamatuju si, co jsem měl včera k obědu, takže kvůli housce před rokem se fakt hádat nebudu
o je fakt, ze ac je RC vytecny podnik, ty hamburgery nejsou nic moc, to mi u mekace chutnaji vic...ja uz si tam davam minimalne, to uz radsi nejake to maso nebo treba i smazene zampiony (ty jsou prozmenu prvotridni)...