Politický koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politický koutek
Nevinen!
Byla to kámpaň polistopadového kartela! Klus, Koller a Slonková, ktorá brala 240 tisíc a vyhodil som ji!
Byla to kámpaň polistopadového kartela! Klus, Koller a Slonková, ktorá brala 240 tisíc a vyhodil som ji!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ted jeste prezident a stehuju se
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Já už se přestěhoval před mnoha léty. Jak tak bydlím napůl tam a tady nebo obráceně, tak člověk získá docela nadhled, co a není podstatné. Je fajn vypadnout a uvědomit si, že co se zdá neskutečně důležité tady, vůbec nezajímá lidi 20 km za hranicemi a naopak. Pak si člověk uvědomí, že hlavně rodina, zdraví a mír. Ano, ten mír, kterému jsme se tak za komunistů smáli a teď vidíme, že to není samozřejmé. Jinak papaláši jsou všude stejní blbci.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- GeneHawkins
- Letec
Tvl. ekonomický migrant mě chce školit o tom, co je podstatné...
Jaký ekonomický? Ty umíš vyplodit dedukce. Jako vždycky nic k věci. Podnikám po celé Evropě, daňové přiznání podávám v Česku. Když mě začaly štvát mraky lidí, smog, prach a hluk, tak jsem si koupil byt v horské vesnici, kam pravidelně odjíždím, abych měl klid. A že je to v Německu, za to jsem čím dál víc rád. Zkus to taky tak, propěje ti to.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Rekonstrukce Ukrainy se chopí ti správní samaritáni
https://www.president.gov.ua/en/news/pr ... ordi-80105
https://www.president.gov.ua/en/news/pr ... ordi-80105
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Tak co už ste byli (to tam hodit)?
Já už jo. Sem zvjedaff, kdo nakonec na tom Hradě přistane.
Já už jo. Sem zvjedaff, kdo nakonec na tom Hradě přistane.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nešel jsem. Nikdo lepší než Miloš nebude
Ne vážně, první kolo bude Babiš - Pavel, na to se mi nechtělo jezdit 100+km, abych to někomu hodil. Počkám si na druhé kole.
Ne vážně, první kolo bude Babiš - Pavel, na to se mi nechtělo jezdit 100+km, abych to někomu hodil. Počkám si na druhé kole.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Tohle si rika hodne lidi a pak to tak dopada ja tam sjedu ted, ja to mam ale jen 10km
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw