Pneu koutek
Re: Pneu koutek
Já jsem pozitovně překvapen z Michelin PS5 na mokru. I za opravdu hustého deště krásně drží.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nieco k tej teme ECO gumy...
Na sukromnom Alltracku mam Primacy 4 (ale pojdu prec vymenou za PS5) a na sluzobnom EcoContact6 a ten rozdiel je desivy, ta guma je na vode a na urcitych typoch asfaltu fakt na facku
Na sukromnom Alltracku mam Primacy 4 (ale pojdu prec vymenou za PS5) a na sluzobnom EcoContact6 a ten rozdiel je desivy, ta guma je na vode a na urcitych typoch asfaltu fakt na facku
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Momentálne to vyzerá na Pirelli Pzero (bez ďalších prípon), takže žiadne eko gumy. Niekto nejaké skúsenosti s nimi?denis píše: ↑ned 10 črc 13:48 Zháňam nové letné gumy na Swift Sport, prechádzam z originálneho atypického rozmeru 195/45 R17 (Continental CSC5) na 205/45 R17.
Mám zaujímavú ponuku v podobe Goodyear EfficientGrip Performance. Pôvodne som chcel niečo z kategórie Eagle f1 A5/6, Continental CSC5/6, Michelin PS4/5 a pod.
V testoch sú celkom fajn, ale dajú sa vôbec porovnať s vyššie uvedenými gumami? Samozrejme beriem do úvahy aj cenu, čo je 400-500€/sada v prípade športových modelov a 250€ v prípade GY EfficientGrip Performance.
Andy4 aj ostatní, díky za odpovede.
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Nerozmyslal si nad rozmerom 205/40/17? Ked som na SSS vyberal nove pneu zaciatkom tohto roka, vyhrali Eagle F1 A6 presne v tomto rozmere a som maximalne spokojny.
sem totální krypl a zničil sem dnes v dejvicích o obrubník levou přední gumu při vyjíždění z místa... a kryplové ve švédskym audi tam dali akortá lepící sadu, která si s tim neporadila. takže auto stojí v dejvicích a já jel domu tágem. zítra to musim nechat odtáhnout ke kámošovi na servis a dát tam letňák a objednat novou gumu.. měla najet pár set tak snad nemusim přehazovat celou nápravu. sem nasranej na sebe strašně
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Pokud Tě to uklidní, tak já na podzim v RO prorazil 3 dny starou pneu. 245/35R20. Naštěstí jen ucházela, takže na ní šlo dojet zpět do CZ
2.9T RWD
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Hodne zaujimave porovnanie a hlavne vysledok
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
To jeb prekvapeni na vodě. Ty yoka jsou asi fajn, ale drahý jako čert. I tady dají slušné gumy jako je ps5 na zadek na trati
https://www.tegiwaimports.com/blog/?p=6581
https://www.tegiwaimports.com/blog/?p=6581