Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Nemusíš mne poučovat. Za volantem kamionu jsem už seděl. I když si to asi myslíš, fakt to není SpaceX.
Já jel 150 tacho. I kdyby za mnou něco jelo, tak máš opravdu pocit, že by ho ten NZ brzdil? Já tedy fakt ne
abgx: tak v tom to asi bude. Byl to kamion s RZ NZ, takže jako správný profík si pečlivě nastudoval základní rozdíly…
Já jel 150 tacho. I kdyby za mnou něco jelo, tak máš opravdu pocit, že by ho ten NZ brzdil? Já tedy fakt ne
abgx: tak v tom to asi bude. Byl to kamion s RZ NZ, takže jako správný profík si pečlivě nastudoval základní rozdíly…
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ako to funguje pri zahranicnom soferovi? Dostane zakaz jazdy na uzemi CR? Alebo regulerne pride o vodicak.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zákaz na území ČR.
Třeba v D to dokonce funguje tak, že v případně závažného přestupku rozhodne soud v předběžném opatření o zákazu řízení. Řidiče o tom vyrozumí, ale může nastat situace, že ten to z nějakého důvodu nepřevezme a řídí tam dál. Jakmile ho chytnou, jde rovnou do vazby
Třeba v D to dokonce funguje tak, že v případně závažného přestupku rozhodne soud v předběžném opatření o zákazu řízení. Řidiče o tom vyrozumí, ale může nastat situace, že ten to z nějakého důvodu nepřevezme a řídí tam dál. Jakmile ho chytnou, jde rovnou do vazby
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pokud to je pravda, tak zajímavé a nedomyslene.Truck Daškam píše: ↑ned 11 pro 13:25
Co se týče trestu - tak ono se B22a (a i B21a) dávalo hlavně tam, kde bylo nebezpečí z předjíždění a předjíždělo se tam protisměrem. Takže se tam napálili takovéhle vysoké tresty, aby to lidi odradilo.
Jenže když se to začalo dávat na dálnice (kde to nebezpečí není), tak nikoho nenapadlo to rozlišit.
Na druhou stranu, kdo kdy dostal zákaz za předjíždění v tomhle místě (a mnoha jiných na dálnici)…
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
není možné za jeden přestupek mít 2 různé tresty...
Tak pokud by to hlídka viděla, tak si to nenechá ujít. A to právě kvůli výši sankce.
Tak pokud by to hlídka viděla, tak si to nenechá ujít. A to právě kvůli výši sankce.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
petr_riha: Tak B22a na dálnicích se u nás nepoužívá nijak dlouho. Ještě nedávno to bylo teprv v testovacím režimu.
Nějaká dopravně-buzerační akce na tohle probíhala
řidičBOB: Stačí mít přece určenou spodní hranici přestupku a v případě řešení se každej přestupek posoudí zcela individuálně a dle toho ohodnotí.
To je podobnej nesmysl, jak jízda bez RZ - úplnej nezájem, jestli dotyčnej ji schoval záměrně, nebo dotyčnýmu ji někdo vycvak při parkování v řadě. Prostě ŘP na 6měsíců sbohem
Nějaká dopravně-buzerační akce na tohle probíhala
řidičBOB: Stačí mít přece určenou spodní hranici přestupku a v případě řešení se každej přestupek posoudí zcela individuálně a dle toho ohodnotí.
To je podobnej nesmysl, jak jízda bez RZ - úplnej nezájem, jestli dotyčnej ji schoval záměrně, nebo dotyčnýmu ji někdo vycvak při parkování v řadě. Prostě ŘP na 6měsíců sbohem
Naposledy upravil(a) Truck Daškam dne ned 11 pro 20:07, celkem upraveno 1 x.
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Hele já zatím sedm každej den několik let, stovky tisíc kilometů za sebou mám.... A pořád se učím a každou chvíli zažiju nebo řeším něco novéhoNemusíš mne poučovat. Za volantem kamionu jsem už seděl. I když si to asi myslíš, fakt to není SpaceX.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jsem překvapený, že takové právní eso nerozeznal v tom postihu, že tam JE spodní a horní hranice trestuTruck Daškam píše: řidičBOB: Stačí mít přece určenou spodní hranici přestupku a v případě řešení se každej přestupek posoudí zcela individuálně a dle toho ohodnotí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stovky tisíc km s betonemTruck Daškam píše: Hele já zatím sedm každej den několik let, stovky tisíc kilometů za sebou mám.... A pořád se učím a každou chvíli zažiju nebo řeším něco nového
No...a stejně ti je to prd platné.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Nemám v hlavě přesné sankce za jednotlivý přestupky... Já to nějak k životu nepotřebuju znátJsem překvapený, že takové právní eso nerozeznal v tom postihu, že tam JE spodní a horní hranice trestu
To moc nechápu, co je na tom divnýho. S mixem mám najeto něco přes 300tkmStovky tisíc km s betonem
No...a stejně ti je to prd platné
Chápeš to?