Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Nevim nevim, jestli je Exo X zrovna rodinný sedan s křídlem. Ale každý asi máme jiné měřítka
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Ale vypadá tak, víceméněWeeper píše:Nevim nevim, jestli je Exo X zrovna rodinný sedan s křídlem. Ale každý asi máme jiné měřítka
Ain´t nobody got time for that
Jediny Evo, ktery vydam je nejaka pani co vozi rano decka do skoly, takze to rodiny auto bezesporu je
Taky vím o dvou ženách co s Evem jezdily denně do práce, do obchodu, pro děti... takže něco na tom budeVrooom píše:Jediny Evo, ktery vydam je nejaka pani co vozi rano decka do skoly, takze to rodiny auto bezesporu je
Ain´t nobody got time for that
jsem premyslel, jestli pracujes v pujcovne, ale pak mi to doslo
http://www.denik.cz/regiony/auto-vletlo ... 10528.html
..tohle je ještě mediálně vděčnější,akorát ta felicie no. (být to třeba BMW X6 a "podnikatel"... )
..tohle je ještě mediálně vděčnější,akorát ta felicie no. (být to třeba BMW X6 a "podnikatel"... )
Tak vozit děti do školky se dá skoro ve všem, otázka je jak jsou odvážní . Koukal jsem na tohle a docela jsem se pobavil při pomyšlení, že v tom sedí rodinka, co jede do školky, zřejmě aby se dětem udělalo špatně a ve školce nezlobily.Vrooom píše:Jediny Evo, ktery vydam je nejaka pani co vozi rano decka do skoly, takze to rodiny auto bezesporu je
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
Nj to je jasny, ze za to muze pero ) viz south park s15e4
Ten blesk je jak z ucebnice bulvarni zurnalistiky:
Vtipne take je, jak se na takovych pripadech vzdy prizivi ti "dobri zavodnici", kdyby je clovek neznal a nevedel, co ve skutecnosti sami na silnici delaji. Misto rozumne reakce si kopnou do nekoho, v jeho kuzi mohou zitra byt sami.
K tomu pan Patera, ktereho takovi lide do znacne miry zivi...
A kdyz vidim tu silnici, ktera je siroka tak, ze kdyby proti jela Noemova archa, tak se musi vejit i vedle nekolika vedle sebe jedoucich aut...
Je to jedno velke panoptikum.
Silnice z Prahy do Slaného se proměnila v bitevní pole.
Nevinný řidič, který vezl přítelkyni k lékaři.
Je třeba udělit exemplární tresty.
A ty komentare, vsichni v tom maji jasno. Musim rici, ze jsem se u toho hlasite smal, ale on to bohuzel nekdo mysli vazne...Zemřel jeden člověk, ale také mohl jet proti dvěma šílencům autobus plný dětí...
Vtipne take je, jak se na takovych pripadech vzdy prizivi ti "dobri zavodnici", kdyby je clovek neznal a nevedel, co ve skutecnosti sami na silnici delaji. Misto rozumne reakce si kopnou do nekoho, v jeho kuzi mohou zitra byt sami.
K tomu pan Patera, ktereho takovi lide do znacne miry zivi...
A kdyz vidim tu silnici, ktera je siroka tak, ze kdyby proti jela Noemova archa, tak se musi vejit i vedle nekolika vedle sebe jedoucich aut...
Je to jedno velke panoptikum.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n