Onboard videa
Re: Onboard videa
Na druhej strane - da sa to brat aj ako choroba z povolania Predsa len ked clovek dava 30rokov pozor na to aby zamestnanci dodržiavali vsetky bezpečnostne predpisy, tak to zvadza sa takto spravat aj mimo arealu firmy
- GeneHawkins
- Letec
Tvl já tohle nechápu. Prasím - prasím. Ok. Ale divit se, že jiný prasí taky?
- Lachende Bestien
- Letec
Já bych ti to ty sterilizovaný dobytku vysvětlil, ale kdo nechce pochopit, nepochopí.
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
aha vojáci to maj jinak... a doví, jak to maj slováci..Truck Daškam píše: ↑pon 05 pro 21:22Jo, to ano. Jak píše Bob.Blbý ale je, že to z toho nejde moc poznat... tím spíš, když sou to 2 kamiony, že maj být doprovázeny aji zezadu, ne?
Jak to maj na Slovensku nevím.
Leč původní pointa pořád platí
§41
(6) Odstavce 1 a 4 platí obdobně i pro řidiče vozidel doprovázených vpředu, a jde-li o více než tři vozidla, i vzadu vozidly ozbrojených sil nebo ozbrojených sborů s právem přednostní jízdy. Doprovázená vozidla musí mít rozsvícena obrysová a potkávací světla.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Čistě podle zákona: řidič s kamerou nerespektoval vodorovné značení a započal předjíždění. V tu chvíli měl předjížděný řidič povinnost nezrychlovat nebo jinak bránit předjetí.
Nic víc bych do toho netahal.
Nic víc bych do toho netahal.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A já bych jen dodal, že nebezpečnost nerespektování vodorovného značení je řádově nižší než zrychlování při předjíždění.
2.9T RWD
- Truck Daškam
- Letec
A proto je tam plná čára, aby lidé co neumí předvídat (konec obce=zrychlování) tam nepředjížděli - vzhledem k tomu že to je rovinka, tak se to tam dělo nejspíš často.nevidim ziadnu zmienku o konci obce.
Hloupému napověděli čarou, s blbým už nic dělat nejde
Chápeš to?
Njn, presne preto je tam plna ciara uz asi 900-1000m pred koncom obce.
Vobec to nebude kvoli množstvu ludi pohybujúcich sa po oboch stranach cesty a uzkych uliciek ustiacich na tuto cestu.
Vobec to nebude kvoli množstvu ludi pohybujúcich sa po oboch stranach cesty a uzkych uliciek ustiacich na tuto cestu.
- Truck Daškam
- Letec
Já na jednu stránku nechápu, že musíme mít non-stop semafory na prázdné silnici, B21a na přehledných úsecích.. A že se prostě řidiči pořád vodí za ručičku jak v pomocné škole....A pak tady vidím takoýhle video...
Asi budu muset svůj postoj přehodnotit
Asi budu muset svůj postoj přehodnotit
Chápeš to?