Onboard videa
- Truck Daškam
- Letec
Re: Onboard videa
Já nevím.. Ty ses tu řečnicky ptal, co mu vadilo.
Myslím si, že jsem se ti to snažil obsáhle vysvětlit, pochopilo to již v minulosti z videí stovky (možná i nějakej tisíc) lidí.. Bud to chceš chápat a to co jsem napsal ti musí stačit, nebo to chápat nechceš a cokoliv psát a vysvětlovat tudíž nemá význam.
Tím bych to asi uzavřel
Myslím si, že jsem se ti to snažil obsáhle vysvětlit, pochopilo to již v minulosti z videí stovky (možná i nějakej tisíc) lidí.. Bud to chceš chápat a to co jsem napsal ti musí stačit, nebo to chápat nechceš a cokoliv psát a vysvětlovat tudíž nemá význam.
Tím bych to asi uzavřel
Chápeš to?
V tomto prípade som na strane kamioňáka - nasral si sa tam pred neho ako debil. Ale ty môžeš, ty máš najazdené, ty si superman.
Já bych každopádně tu vteřinu ještě v připojováku vydržel zrychlovat a obešlo by se to bez troubení
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
MZ: on mě ale viděl, jenom mě tam nechtěl pustit…troubil, když jsem nebyl ani ½ auta v jeho pruhu. Stačilo lehce sundat nohu z plynu tak, jak to radí oni, když se připojují a často vjedou jejich kolegové, co je pouští, 80 kmh do rychlého pruhu. Dokonce i TD to tady obhajuje a ten se vyzná!
Bylo to prostě vypočítaný
Bylo to prostě vypočítaný
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak ten kamioňák je sice píčus, dalo se to vyřešit snadno a bez bolesti, na druhou stranu on nemá povinnost tě někam pouštět. Ty dáváš přednost, nemáš nárok se tam cpát.
Není vidět situace před vozem, ale to na situaci nic nemění. Osobně bych si podobné video schoval do šuplíku a ne na internet.
Není vidět situace před vozem, ale to na situaci nic nemění. Osobně bych si podobné video schoval do šuplíku a ne na internet.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já se nikam necpal. Do žádné mezery mezi dvěma profíky. Zařadil se a dál zrychloval. Navíc jsem měl blinkr, takže i přednost!
Btw: oni to dělají naprosto běžně - akorát nezrychlují.
Btw: oni to dělají naprosto běžně - akorát nezrychlují.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Není vidět před tebe, těžko říct. Každopádně i řadit před jiné vozidlo se má v nějaké vzdálenosti a ne hned před čumák.
Poznámku s blinkrem bych raději nepsal, někdo se jí chytne.
Poznámku s blinkrem bych raději nepsal, někdo se jí chytne.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych předpokládal, že budu muset po zařazení brzdit, tak mu tam fakt nevjedu.
Dal jsem blinkr, přidal plyn, zařadil se a mizel pryč. Nikomu nevzniklo žádné nebezpečí.
Dal jsem blinkr, přidal plyn, zařadil se a mizel pryč. Nikomu nevzniklo žádné nebezpečí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time