Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
hele taky jsme byli dost nedůvěřiví, když takhle po LI holku kontaktovali, ale na třetí pokus fakt proběhl nějakej videocall ohledně retailu v CZ a poslali asi 200 USD
Nemáš u zaměstnavatele podepsaný něco, co ti přesně zakazuje tohle dělat?
Compliance v korporátech má dycky spoustu času na blbosti
Nebo, úplně z jinýho soudku, příbuzný kadeřnici takhle začali během lockdownu volat úplně náhodný čísla. Samý vysoký manažerky z Prahe, co mají zrovna cestu kolem našeho prdelákova na meeting ohledně koupě celýho známýho vesmíru a nutně potřebují, aby příbuzná navzdory lockdownu nakopla provozovnu a něco jim vytvořila na palici.
No tak je všechny pro sichr poslala do prdele
Tak že by něco z finančáku?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Retron: díky, tohle je "taky" e-commerce. Posledni nabidka se tváří i vcelku seriozně. Asi to zkusím
Stepan: mam zakazanou přímou konkurenci. Consulting/Advisoring... je ok.
Posledni firma ma HQ v NY a podle streetview tam vlajou i nejaky jejich vlajky a tak...
Stepan: mam zakazanou přímou konkurenci. Consulting/Advisoring... je ok.
Posledni firma ma HQ v NY a podle streetview tam vlajou i nejaky jejich vlajky a tak...
2.9T RWD
Tak pokud nabízejí, tak jim číslo účtu dej. Zakázané od firmy to nemáš, číslo účtu možná osobní údaj je, ale absolutně nezneuzitelny - ať se tedy případně valí kde chce (dá se na par kliku snad u všech bank snad kromě KB a UCB založit nový, který případně zrusis obratem).
Já kdysi takhle dostal během krátké doby několik zahraničních nabídek na práci, aniž bych měl LI. Proste se svět zbláznil. A jedna, která se mi zdála fajn, jsem odepsal a za 14 dni se stěhoval na druhy konec Evropy. Svět je malý a bláznivý.
Já kdysi takhle dostal během krátké doby několik zahraničních nabídek na práci, aniž bych měl LI. Proste se svět zbláznil. A jedna, která se mi zdála fajn, jsem odepsal a za 14 dni se stěhoval na druhy konec Evropy. Svět je malý a bláznivý.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Tušíte někdo, jakou reálnou slevu lze nyní zístkat při nákupu novostavby? Už teď např u 3kk za 10 mio dává developer skrytou slevu 4-5% v podobě 0,5 mio na výbavu interieru nebo parkovací stání v ceně. Ale nikde se mi nepodařilo vygooglit, že by někdo zmiňoval kolik nakonec slevu dostal.
Chápu, že poslední roky slevy nebyly, ale už teď za poslední rok je na portalu cenovémapy vidět, že slevy byly i přes 10% ale i 20% (Praha, panel).
Chápu, že poslední roky slevy nebyly, ale už teď za poslední rok je na portalu cenovémapy vidět, že slevy byly i přes 10% ale i 20% (Praha, panel).
Velikost slevy přece vůbec neurčuje výhodnost nabídky...
Nicméně, šel bych po nějakých malých zoufalcích, který tlačí financování. Central asi nebude mít moc důvodů prodávat pod cenu
Nicméně, šel bych po nějakých malých zoufalcích, který tlačí financování. Central asi nebude mít moc důvodů prodávat pod cenu
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Počkal bych, na jaře to půjde dolů. Až pochopí, že nemáme nejhorší za sebou, ale před sebou.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
taky bych počkal, nehoří li to. ačkoliv pokud vyhraje bureš a bude tlačit úroky dolu místo nahoru, tak to nepomůže
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Kucí otázka zněla ale úplně jinak