benzínová jazdenka do 12k eur
Re: benzínová jazdenka do 12k eur
V pohode si za seba sadnem napriklad v Delte, nie je problem ani v Octe, tiez sa za seba zmestim paradoxne v Leone. Nepodarilo sa naprilad v Brave (novom, v starom v pohode) a v spominanom BMW3. Trojkove bawo sa mi paci, ale zial pozadujem praktickost. Mam skoro dva metre a 90 kilo. Tym by som to ukoncil. Nezalozil som to tu nato, aby som sa dohadoval, ci mi nejake auto vyhovuje alebo nie. To po vyskusani viem najlepsie sam.
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Karl Friedrich Benz
spatne me chapes. vubec nejde o dohadovani, ja to auto mel a moc dobre vim, kolik v nem je mista. nizsi stredni mam z lonska obslapnutou taky docela dost. proto me to prohlaseni prekvapilo, soucasna trojka rozhodne neni male auto, naopak, vedle minulych generaci je nechutne prerostla. prohlasit o ni, ze ve srovnani s nizsi stredni ukrutne je v ni malo mista je proste nesmysl. ale uznavam, ze kvuli jinemu usporadani polohy sedadel si nekde dva 2m dlouhani za sebe sednou, jinde ne. mmch, kdyz uz se bavime o sezeni vzadu, nenarazis na problemy s narazenim hlavy do stropu? v mnoha dnesnich autech stredni tridy mam co delat i ja, abych se nelestil temenem strop.
mmch, u soucasnych aut nizsi stredni tridy je opravdu ukrutne malo mista v nove Astre. pri mych 180 jsem se sam za sebe nevlezl.
mmch, u soucasnych aut nizsi stredni tridy je opravdu ukrutne malo mista v nove Astre. pri mych 180 jsem se sam za sebe nevlezl.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Ja mam pocit, ze cim novsi model, tym je to mensie. Zvonka sa vsetko zvacsuje, zvnutra je to mensiea mensie. Holt pokrok nezsatavis.
Miesto na hlavu je bieda skoro vsade ale este ako tak ujde, ja mam skor dlhe nohy. To je ako za trest. Prakticky si v zadu sadnem iba do auta, ktore ma rozumne tvarovane predne sedacky, pretoze vo vacsine aut nemam kam dat kolena. Opel som zavrhol podobne ako Ford po prvej navsteve salonu a vyskusani ako Astry, tak Insignie. Tazky lowcost vsade kam sa pozries a snaha nahradit to kvazidizajnom. To uz sa aspon ten Leon na nic nehra.
Miesto na hlavu je bieda skoro vsade ale este ako tak ujde, ja mam skor dlhe nohy. To je ako za trest. Prakticky si v zadu sadnem iba do auta, ktore ma rozumne tvarovane predne sedacky, pretoze vo vacsine aut nemam kam dat kolena. Opel som zavrhol podobne ako Ford po prvej navsteve salonu a vyskusani ako Astry, tak Insignie. Tazky lowcost vsade kam sa pozries a snaha nahradit to kvazidizajnom. To uz sa aspon ten Leon na nic nehra.
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Karl Friedrich Benz
dlouhe nohy by mohly vysvetlovat ten problem v 3er . design astry i insignie je desny, ostatne dost jsem kritizoval v nasem testu.
jen pro kontrolu, sedls sis do Civicu? vim, zavrhl jsi ho kvuli designu, ale dle meho nazoru by ses do nej vlezt mohl uz jen kvuli tomu, ze se v nem sedi na vysoko a tim padem nemas tak natazene nohy. neni to tak davno, co jsem v nem sam sedel za 2 m chlapem a mista bylo dost.
a jeden navrh mimo misu. mel bys vyzkouset Kiu Venga. tam se sedi jak v autobuse, tam se vlezes
jen pro kontrolu, sedls sis do Civicu? vim, zavrhl jsi ho kvuli designu, ale dle meho nazoru by ses do nej vlezt mohl uz jen kvuli tomu, ze se v nem sedi na vysoko a tim padem nemas tak natazene nohy. neni to tak davno, co jsem v nem sam sedel za 2 m chlapem a mista bylo dost.
a jeden navrh mimo misu. mel bys vyzkouset Kiu Venga. tam se sedi jak v autobuse, tam se vlezes
Autoforum.cz
Mame doma Yaris, tam je spominamy autobusovy posed. Moc pohodlne to zrovna nie je. Radsej nieco klasicke. Co sa tyka Civicu, "new ufo plastic style" nepresiel, ale miestom patri medzi tie lepsie. BMW3 sa paci, ale kedze mame v rodine zjavne rovnake geny, pre zamyslane pouzitie nepripada do uvahy.
Takze to vyzera bud na Deltu 1.4 Tjet 110kW alebo paradoxne Leon 1.8T (osobne by som to vobec necakal)
Takze to vyzera bud na Deltu 1.4 Tjet 110kW alebo paradoxne Leon 1.8T (osobne by som to vobec necakal)
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Karl Friedrich Benz
Otazka na radio Jerevan.
Ma tu niekto skusenosti s LEONmi take, aby vedel porovnat 1.4T versus 1.8T v tom aute? Rozdiel vo vykonoch az taky zasadny nevidim, ako je na tom realita?
Ma tu niekto skusenosti s LEONmi take, aby vedel porovnat 1.4T versus 1.8T v tom aute? Rozdiel vo vykonoch az taky zasadny nevidim, ako je na tom realita?
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Karl Friedrich Benz
s Leonem jsem nejel, ale s Golfem VI 1,4T 118 kW manual ano. prislo mi, ze tech koni je tam asi tak polovina. osobne bych se nerozmyslel ani vterinu.
Autoforum.cz
Já myslim, že to TSI zabíjí ta převodovka... která je dlouhá jak tejden před vejplatou
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Ktore? 1.4, 1.8 alebo oboje?
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Karl Friedrich Benz
1.4. 1.8 sice taky ma docela dlouhe prevody, ale dokaze si s nimi poradit lepe.
Autoforum.cz