Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Teraz mozu chudobni jazdit na aute za par stoviek. Kvoli zakazu spalovakov uz nebudu moct kvoli ojazdenej baterke. Ako sa pise vo viacerich clankoch autofora, budeme druha Kuba, kde budu mat auto len bohati.
Cize objednat spalovak nie je problem, lebo petr s tym problem nemal.
Ludia nezarabaju minimalku, lebo ju petr nezaraba.
P.s. Hruba minimalna mrzda je 646€, v cistom to je 525€... napisat 500 mi teda ako argumentacny faul nepride.
Tym nehovorim ze s twisted suhlasim. Len sa celkom zabavam na tom ze si sice nedovidis dalej od nosa, ale zato to vynahradzas obrovskym sebavedomim
Ludia nezarabaju minimalku, lebo ju petr nezaraba.
P.s. Hruba minimalna mrzda je 646€, v cistom to je 525€... napisat 500 mi teda ako argumentacny faul nepride.
Tym nehovorim ze s twisted suhlasim. Len sa celkom zabavam na tom ze si sice nedovidis dalej od nosa, ale zato to vynahradzas obrovskym sebavedomim
Naposledy upravil(a) abgx1 dne pon 14 lis 10:21, celkem upraveno 1 x.
Abgx1: a kolik lidi dle tebe tu minimálně berle? Jednotky procent max (můj odhad), nebo twistedovych 50%?
A ano, na auta se dlouho čeká, ale ze by nesly objednat? Pravda, tebou jmenované značky jsou nezkoušel.
A ano, na auta se dlouho čeká, ale ze by nesly objednat? Pravda, tebou jmenované značky jsou nezkoušel.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Minimalnu mzdu pobera na Slovensku 217 000 ludi. Ale menej ako priemernu mzdu pobera viac ako polovica pracujucich. Zabudate ze ludia splacaju hypoteky, maji 4 deti, platia si aj doplnkovy dochodok, poistenia,platia energie, kablovku, telefony, jedlo, darceky, spotrebice, dovolenku, bicykel, oblecenie, lieky, su na neschopenke, ocrke, stavaju dom, partnerka je nezamestnana, alebo mala rakovinu, mozgovu prihodu a je na invalidke a treba ju vozit autom k lekarovi, takze aj ked maju o 300€ viac nez minimana, stale si nemozu kupit elektromobil za 40 000€. Alebi niekto plati 300€ alimenty z 1000€ platu a este ma dalsie svoje telesne postihnute deti.
Pokud pracuju za minimalku, neporizuju si 4 děti (beztak zapominas na nějaké dávky, na které mas na děti nárok). Nejezdim s min. mzdou na dovolenku. A dělám něco pro to, abych tu minimálku neměl.
Nehovorim len o mne, ale o dedinach plnych aut do 2000€. Tito ludia po dojazdeni starych aut uz nebudu vlastnit auto alebo ak si ho kupia uz im neostane na ine veci. Uz to tu bolo pisane, ze od Banskej Bystrice na vychod su hladove doliny a tento obrovsky pocet ludi sa nedokaze zamestnat ako informatik, ked je to zena po mozgovej porazke a je vyucena kucharka. Ja nevyplakavam len konstatujem ze EU tymto krokom znici moznost chudobnym vlastnit auto. Som na invalidke.
Tak EU (ani stát) není zaopatrovaci ústav. V Evropě se o tebe stát postará dávkami tak, ze nezmrznes a mas co jist (což by se v jiných koncích světa nestalo). Auto ani dovolená nejsou narokove a povinné.
Aha, takze clanky autoforum maju pravdu. Budeme druha Kuba a auto bude vysadou len bohatych. Dnes pribuzny daruje staru feliciu na dojazdenie a kvoli baterii uz to nebude mozne. Tak sme sa zhodli.
Všude byl, všechno zná
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jerry: a to jsi vyčetl kde ty troubo? Vkládat druhým do úst co neřekli… víš, jak se tomu říká?
Jen nespoléham na pomoc od druhých a starám se sám o sebe, rodinu. A nestezuju si, ze se mám na hovno, ale něco bych s tím dělal.
Jen nespoléham na pomoc od druhých a starám se sám o sebe, rodinu. A nestezuju si, ze se mám na hovno, ale něco bych s tím dělal.