Toyota obecně
Re: Toyota obecně
Aha tak to jsem to možná moc zobecnil Každopádně Česko, Slovensko, Německo STOP.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Zdravím, sháníme gt86/brz v jakémkoliv stavu, třeba i jen papíry. Nevíte o něčem?
No tak nakonec dorazila na konci října, přesně po sezóně Ale lepší pozdě nežli vůbecArnie J píše: ↑pon 04 dub 09:57Já objednával v CZ hned 1.2. a mám slíbené dodání v červnu. Tak uvidímegreg píše: ↑pon 14 bře 14:51 Tak mam to objednane. Bohuzial predpokladany termin dodania je oktober - december, zjavne boli uz prve kusy rozchytane kym som prisiel k dilerovi (3 dni po spusteni predaja). Uvidime aka bude dovtedy situacia v Europe. Snad sa mi podari to auto aj prebrat
Edit: ak to klapne budem potom asi niekedy od septembra predavat svoj Swift Sport (2015, zlata metaliza, 5D). Ak by tu mal niekto o nieco take zaujem
Miata prodaná, tak už se nemůžu dočkat.
Zde nějaké foto, které už jste možná viděli na jiném fóru
Senza autak, to by me zajimalo jak to jezdi
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Bozi
Keby neboli mali snehulaci a snehurka... ...takto si musim robit radost opacnym spektrom automobilovej ponuky (uz tuto stredu)
Keby neboli mali snehulaci a snehurka... ...takto si musim robit radost opacnym spektrom automobilovej ponuky (uz tuto stredu)
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Arnie: opětovná gratulace, vypadá to skvěle, příští sezónu se snad konečně navzájem svezem.
Snowman: cos kůpil?
Snowman: cos kůpil?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
M.Z.: az to bude doma Na Passata bolo az moc kupcov za ponuku ktora nesla ignorovat a zaroven mne prisla ponuka ktorej neslo povedat nie Ale jeden zdejsi clen vi, iked uz asi olutoval, kedze okolo toho tolko srani
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Vroom: Zjednodušeně by se dalo říct že jako čtyřmístná Miata ND2 se střechou
Snowman: Však já vyměnil Miatu za toto, abych mohl vozit děcka... a nějak to jde Samo jen jako nouzovka. Ale s Miatou jsem byl v prdeli.
MZ: Jo
Snowman: Však já vyměnil Miatu za toto, abych mohl vozit děcka... a nějak to jde Samo jen jako nouzovka. Ale s Miatou jsem byl v prdeli.
MZ: Jo