Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
řidičBOB: Jo, tak to mě ani nenapadlo, to myslet jinak.
Shr3k: Docela by mě zajímal ten záběr z tý dodávky. Tak nějak mám tušení, že mu při předjíždění přidával.
Ta obhajoba s těma dálkovejma zní logicky, leckdo to vážně dělá
Shr3k: Docela by mě zajímal ten záběr z tý dodávky. Tak nějak mám tušení, že mu při předjíždění přidával.
Ta obhajoba s těma dálkovejma zní logicky, leckdo to vážně dělá
Chápeš to?
Jestli to udělal, nebo neudělal Žížala schválně, ví jen on... každopádně přidávání při předjíždění, je oblíbená kratochvíle některých dodávkářů.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jj, teď cestou do Maďar se mi to stalo asi 2x.
TD: tak je fajn, že jsme se nakonec shodli
TD: tak je fajn, že jsme se nakonec shodli
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: Tak na svou obhajobu uvedu, že je to určitá deformace - vím že jsou lidi, co by se se mnou hádali do krve a i by mě zabili, že nic takového ani v místě vykládky nesmím... Ale je fakt, že to bývá na FB či na Youtube
Chápeš to?
Truck Daškam píše: ↑pát 14 říj 21:42 Ta obhajoba s těma dálkovejma zní logicky, leckdo to vážně dělá
Probliknout dalkovyma jiny vozidlo s umyslem dat mu najevo, ze o nem vim a poustim ho je relevantni. Nicmene pokladam si otazku, na zaklade jakeho podnetu bych ja jakozto ridic dodavky mel dovozovat z jizdniho projevu kamionu, ze chce jet do odbocovaciho pruhu vpravo?piratska Zizala píše:Potřeboval jsem vyjet z dálnice. Proto jsem se při předjíždění dodávky snažil dostat co nejdřív zpátky do pravého pruhu. Když na mne její řidič zablikal dálkovými světly, odvodil jsem z toho, že o mně ví, ubere plyn a nechá mě vjet do odbočovacího pruhu.
• Kamion jede ustalenou a pomerne vysokohou rychlosti stale v pruhu prubeznem a pekne zpusobne jeho prostredkem.
• V rozhodne dobe se nepohne ani o pid do strany, nemeni rychlost jizdy, nepouzije ukazatel o zmene smeru jizdy!
• Dodavka pouzije dalkove svetla > teprve v tu chvili reaguje ridic kamionu. Prudce slape na brzdu, hodi blinkr a zavre ho tam.
Zaver: Zizala je lhar.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
No jo, ale musí mu to někdo dokázat a to nejspíš neklapne. Bude to hrát na přehlédnutí. Jsem taky názoru, že se jedná o psychopata, co neumí domýšlet následky svého počínání a za volant nepatří. A už vůbec ne, za volant nákladní soupravy.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že kvůli “úmyslu” nebo “stádiu pokusu” už byl zákon znásilněn tolikrát… Kde je vůle, je i cesta.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
To je jako s tím Lacinou tehdy, jak vystřelil osobák z D1 do pole.
Tam taky u soudu tvrdil že to bylo omylem snad a odsoudili ho myslím...
Tam taky u soudu tvrdil že to bylo omylem snad a odsoudili ho myslím...
Chápeš to?
Čau! Dlouho jsem tu nebyl a mezitím přibylo 15 stran textu což se mi nechce pročítat. Řekne mi někdo jak to dopadlo s tou křižovatkou co jsme dávali s truckerem?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time