BMW 1 M
Re: BMW 1 M
Na slovoslede nevidím nič zlé... :hm (žeby to bolo už 4. trochu ostrejšov pinakoladov?? )
Jinak, ať stále nejsme OT, ten "pruh" nad čočkami ve světlometech 1M a poFL 1er kupé obecně je co? Diodový pás? Asi to bude někde na fotkách a videích, ale jsem líný...
brasci: tohle se mi zdá nějaké divné, ale nechce se mi nad tím skloňováním přemýšlet
vasco píše:ale pro neznalce na tom nepřijde nic divného
Ja som len slovák, nevidím chybu
trikolora je safety car pro moto GPVrooom píše:Me se libi i ta bila s trikolorou. Ciste bila je nic moc, oranzova neni spatna, ale nejak to neni ono. Dobre by bylo v cervene
barvy jsou jen tři a vzhledem k životnosti si myslím, že ani jiné nebudou ...pokud se nepůjde přes individual program nebo folie
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
pokud jsem na to dobře koukal, tak to funguje na principu prosvícené trubičky jako zadní světla na Z4, 5er atd...vasco píše:Jinak, ať stále nejsme OT, ten "pruh" nad čočkami ve světlometech 1M a poFL 1er kupé obecně je co? Diodový pás? Asi to bude někde na fotkách a videích, ale jsem líný...
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
stejne je jednicka velka krava, nejak uz to neni ono
to si myslim, že to není předepsané, to by nevymysleli ani lidi z dnešního BMW - 225 v 19"vasco píše:Ne, je to ok, už jsem viděl i jiné trojky s touto konfigurací. Ale předepsané to asi není, no...Deli píše:počkej, to tam máte 19" a jen 225 šířku? to bych teda čekal sakra víc
brasci píše:Ja som len slovák, nevidím chybu
třeba zlatou fólii by to vyloženě chtěloacer.t píše:barvy jsou jen tři a vzhledem k životnosti si myslím, že ani jiné nebudou ...pokud se nepůjde přes individual program nebo folie
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
BMW 1 M spolu s Audi RS3 na videu francouszkeho magazinu Motorsport. Neni to prime srovnani, spise takove jezdeni po okruhu, navic vetsina jizdy je dost zvlastni (ani cista, ani drifty, nedobrzdene zatacky... proste divna), ale i tak je to zajimava podivana
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n