Když už tady často verbálně masturbuješ, čekal bych, že chápeš rozdíl mezi „většina“ a „nikdo“. Je poměrně důležitý a podstatný.Lachende Bestien píše: ↑ned 04 zář 13:24Já třeba už několik let nepotřebuju vlastnit a denně provozovat žádné auto, z čehož samozřejmě vyplývá, že nikdo nepotřebuje žádné auto, že ano?!
Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
- Lachende Bestien
- Letec
Otázka ohledně rezervy ve výkonu při nákupu nějakého stroje byla pro tebe příliš nepohodlná nebo složitá, takže jsi ji "pro jistotu" ignoroval, jak už máš ostatně ve zvyku?EL_XEL píše: ↑pát 09 zář 09:39Když už tady často verbálně masturbuješ, čekal bych, že chápeš rozdíl mezi „většina“ a „nikdo“. Je poměrně důležitý a podstatný.Lachende Bestien píše: ↑ned 04 zář 13:24Já třeba už několik let nepotřebuju vlastnit a denně provozovat žádné auto, z čehož samozřejmě vyplývá, že nikdo nepotřebuje žádné auto, že ano?!
A když se hochu snažíš někoho zesměšnit, dávej si pozor, aby ses sám neztrapnil, a navíc tak dále nekazil kádrový, emoční a inteligenční profil majitelů éaut.
Ovšem pokud jsi to třeba nepochopil, tak ti to vysvětlím po řB tak oblíbené lopatě:
Když jsi se prezentoval jako masový telepat, který sám ví nejlépe, co VĚTŠINA potřebuje ve stylu "podle sebe soudím tebe", tak jsem tvé povýšené prohlášení jen mírně obměnil ve vztahu k své situaci - neboli když já nemám auto, tak přece NIKDO nepotřebuje auto, čímž jsem chtěl ilustrovat absurditu tvého přezíravého komentáře.
Příště se budu snažit své formulace zjednodušovat, aby byly jasnější i lidem s omezenou schopností chápání textu.
Ty nemas auto ale opruzujes na autoforu a ukajis se nad moji Q5. Magore
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- Lachende Bestien
- Letec
Předně bys mi měl být mate vděčný za to, že nekurvím životní prostředí provozováním toxických plechovek jako ty, a ne po mě házet svýma slovníma hovnama.
Zadruhé tu "svou" Q5, o které jsi tu básnil týdny a měsíce, už ses zase rozhodl si nechat?
Takže nejdřív trávíš desítky hodin výběrem a těšením se na novou autohračku, která tě ale za pár měsícíců omrzí, tak ji chceš prodat a zase vybíráš další, aby ses pak pro změnu rozhodl si ji nechat?
Tak už si to konečně ujasni niga.
Jinak jsem nebyl informován o tom, že lidé nevlastnící auto mají zakázáno zde publikovat komentáře.
A navíc, kde jinde by si člověk lépe pokecal o masturbaci a ukájení se než tady s tebou a ekscelem, že hošové?
No nic, přestaň tu marnit čas s nulama mého formátu a běž se raději připravovat na řadu dalších nesmírně důležitých mítingů, které měly být mejly.
Chápeš rozdil mezi telepatií a statistikou?
- Lachende Bestien
- Letec
Na otázku k výkonové rezervě stále mlčíš jako zařezaný.
Co se statistiky týče, věřím jen takové, kterou jsem si sám zfalšoval.
A ten obrázkový příběh je moc hezký, tak to děláte u vás ve městě - pálíte lidem domy a popisujete trávníky milými nápisy?
To musí být parádní soužitíčko.
Co se statistiky týče, věřím jen takové, kterou jsem si sám zfalšoval.
A ten obrázkový příběh je moc hezký, tak to děláte u vás ve městě - pálíte lidem domy a popisujete trávníky milými nápisy?
To musí být parádní soužitíčko.
Myslíš tuhle? Já si nepořizuju počítač jako technologickou hračku, ale jako pracovní nástroj s dostatečnými parametry, aby mi vydržel aspoň pět let a mohl jsem na tom provozovat všechny nástroje, které potřebuju. Jak to souvisí s diskusí o elektromobilitě úplně nechápu.Btw. když si pořizujete nějakou technologickou hračku typu desktopu/laptopu, vyberete si raději model vybavený slabším procesorem, který pojede většinu času na plný výkon, nebo s výkonnějším variantou, která disponuje výkonovými rezervami?
Jestli se snažíš udělat paralelu mezi výkonnovou rezervou (procesor) a výdrží (baterka), tak to by ses snad spíš měl bavit o baterce v notebooku, ne? Nebo si myslíš, že lidi si jen tak "mýrnix-týrnix" budou kupovat obří baterky za velké peníze, protože to nepotřebují? Nebo co se snažíš sdělit?
- Lachende Bestien
- Letec
Jasně hochu, teď jsi mě zase dostal, nejdřív jsem já dement nechápal rozdíl mezi nikým a většinou, teď zase nechápu rozdíl mezi REZERVOU ve výkonu procesoru a REZERVOU kapacitou baterie.
Protože přece vůbec nejde o REZERVU, která snižuje zátěž procesoru nebo baterie (a nervů, jestli včas dojedeš, kde, nakolik, za kolik a za jak dlouho nabiješ, nebo zda si budeš moci v autě při jízdě v chladném/vlhkém počasí zatopit) ale o rozdíl mezi výkonem a kapacitou. To dá rozum, už to konečně plně chápu.
Ještě mi vysvětli, jak je možné, že se hyperinteligentní turbogénius tvého formátu zahazuje s takovým zrůdným idiotem, který ničemu nerozumí.
I když to asi stejně opět bude nad mé kognitivní schopnosti, takže proč ztrácet drahocenný čas, že?
Protože přece vůbec nejde o REZERVU, která snižuje zátěž procesoru nebo baterie (a nervů, jestli včas dojedeš, kde, nakolik, za kolik a za jak dlouho nabiješ, nebo zda si budeš moci v autě při jízdě v chladném/vlhkém počasí zatopit) ale o rozdíl mezi výkonem a kapacitou. To dá rozum, už to konečně plně chápu.
Ještě mi vysvětli, jak je možné, že se hyperinteligentní turbogénius tvého formátu zahazuje s takovým zrůdným idiotem, který ničemu nerozumí.
I když to asi stejně opět bude nad mé kognitivní schopnosti, takže proč ztrácet drahocenný čas, že?
Pravda, končím.