Ale to zas není pravda, nebo jako je, ale stejně chci brzy zase benzínové auto. Mám teď zase do neděle 330i a je to balada...brasci píše:vasco: kúpiť 123d a styling kit z 1M a máš čo potrebuješ, aj tak Ti ide iba o show
BMW 1 M
Re: BMW 1 M
vasco:
Volil bych v kontextu se zminenym jine hodnoceni, i kdyz konec tragicky bude - presednuti do 120d
Balada je původně epická, později lyricko-epická nebo lyrická báseň s ponurým, tragickým dějem a zejména koncem.
Volil bych v kontextu se zminenym jine hodnoceni, i kdyz konec tragicky bude - presednuti do 120d
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
BTW na E92 již druhá proražená pneu tento měsíc... :-/ ten profil 35 je na naši vesnici nic moc... :-/
pjanda píše:vasco:
Balada je původně epická, později lyricko-epická nebo lyrická báseň s ponurým, tragickým dějem a zejména koncem.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
šířka? Musim všude psát, že bez šířky to je na houby? třeba 19" na Bondovo 5er jsou docela cajk, dost gumyvasco píše:BTW na E92 již druhá proražená pneu tento měsíc... :-/ ten profil 35 je na naši vesnici nic moc... :-/
Len taká malá odbočka, to mi pripomenulo, ako som predával gumy 205/50 chlapíkovi, čo to bral na Passata ale mal mať rozmer 205/55 a povedal, že 5 mm ničomu nevadí, ešte volal kamarátovi "odborníkovi" čo má pneuservis a ten mu to potvrdil.... Ja som bol ticho, potreboval som predaťDeli píše:šířka? Musim všude psát, že bez šířky to je na houby?
Naposledy upravil(a) brasci dne čtv 26 kvě 19:59, celkem upraveno 1 x.
já bych bral asi bílou černá auta nemusim a ta oranžová je moc free, kchůůl a inpjanda píše:Kompletni informace v tomto smeru jsou zname uz od prosince http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... -detailechBez zajímavosti není, že vůz bude k mání jen ve třech barvách karoserie - bílé Alpine, černé Sapphire a oranžové Valencia, kterou ostatně můžeme vidět i na přiložených snímcích a je připravena pouze pro jedničkové M.
Mne tradicne imponuje napadita cerna
taky dobrý neni nad odborníkybrasci píše:Len taká malá odbočka, to mi pripomenulo, ako som predával gumy 205/50 chlapíkovi, čo to bral na Passata ale mal mať rozmer 205/55 a povedal, že 5 mm ničomu nevadí, ešte volal kamarátovi "odborníkovi" čo má pneuservis a ten mu to potvrdil.... Ja som bol Ticho, potreboval som predaťDeli píše:šířka? Musim všude psát, že bez šířky to je na houby?
V takej peknej modrej ako mal pjanda na 130i sa to nerobí???
brasci: Bohuzel ne, ale mate pravdu, to byla pekna barva Ted jsem v ni videl X1 v M paketu a i kdyz to auto jinak osklive jako peklo, v te modre to na me vyzarovalo nejakou pozitivni energii
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n