Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Byl u nás blbec, kterej si udělal vizitky a poznámkou, že má automat a nesmí do to terénu. Pak měl v autě metr, měřil si vyjeté koleje a řekl že tam nejede..Přitom se tam jezdilo normálně. A pak se cítil důležitě když na firmě oznamoval, že se neničí auto.
Že stojící auto nevydělává mu jaksi nedocházelo
Že stojící auto nevydělává mu jaksi nedocházelo
Chápeš to?
EL_XEL píše: ↑pát 02 zář 13:23Tvl. nechcete ve firmě zavést malusy formou bití rákoskou? To je na vyliskání tohleto!Stepan píše: ↑stř 31 srp 16:48 Dneska z dopravy. Aby někdo neměl pocit, že jsou to jako ez money. Dispečer mi to volal a měl pomalu na krajíčku. A to je to zkušenej a docela chladnej chlap
Nastoupil nový řidič a vyrazil na svoji první točku. Přecházel k nám z jiný dopravní firmy, kde dělal X let na velkým autě. Člověk by si řekl, že to nemůže bejt problém. Chyba lávky.
V průběhu dne volal:
1. Že neví kam má jet, že má v papírech název obce a že navigace mu ukazuje že ty obce jsou v republice dvě. Jedna 20 a druhá 300 kilometrů od něj. Byl seznámen s existencí PSČ. Tady sem si říkal hele dobrý, kluk když neví, tak volá a zeptá se, to je v pohodě.
2. Volá, že je někde v Německu, ale že neví kde přesně. Že jel z A do B a najednou je v Německu. Na dotaz, jak se kurva dokázal z trasy mezi A a B dostat do Německa nebyla poskytnuta uspokojivá odpověď. Na dotaz proč se u hranic neotočil bylo odpovězeno, že za ním jeli auta a on se bál, nechtěl zdržovat. Teď neví, jak se dostat zpátky, protože projel X zákazů a policajti na něj na parkovišti divně čumí.
3. Je 300 kilometrů od baráku, má 4 hodiny jízdy podle AETRu, zítra hlášenou dovolenou a chce domů. Dispečer prej v klidu, říká ať jede co to dá, pak zastaví, udělá devítku, ve 4 vstane, docukne zbytek a odstaví to na firmě. V 6 ráno si pro to přijde další šofér a on může jet v klidu na dovču. Jako firma na tom trošku vyteče, ale tak co se dá dělat.
Ze strany řidiče navrženo řešení, abychom pro něj dojeli osobákem na místo kde mu ten výkon dojde, odvezli ho osobákem domů a ráno k tomu autu dovezli toho dalšího šoféra, že si to dojede sám.
Zamítnuto. Za velikého křiku a vzájemného nepochopení.
Tak to bychom měli jednoho šampiona.
Další řidič složil v absolutně jiný firmě než složit měl. Shodou okolností také u našeho zákazníka. Navzdory tomu, že měl dodáky a na paletách je logo "správného" zákazníka. Nikomu to nepřišlo divný. Skladníkům, jemu, nikomu. Přišel na to až nějakej šéfík skladu, když si bral dodáky a nesl je někam na účtárnu. Samozřejmě až o X hodin později.
Na přímý dotaz, proč tak řidič B.) učinil, mi bylo sděleno, že mu náš skladník řekl, že první vykládku má ve městě XY a ve městě XY se přece dycky jezdí k tomuhle zákošovi, tak už to neřešil a jel rovnou tam.
Je to radost
Buď v klidu, oni se ještě cítí dotčeně ve stylu, jako proč se mnou tak vzrušeně hovoříš?!
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Hele k nám do skladu nastoupil mladej kluk, rukama dělat nechtěl, měl "spoustu zkušeností ze skladů v zahraničí"... tak jsme ho po týdnu dali na retrak. První den mu z 8m na zem spadlo zboží za 80T EUR. Kolega-skladník když viděl jak to padá, tak konstatoval "no to je čurák". Ten blb si pak stěžoval vedoucímu pobočky ať kolegu potrestají za slovní napadení. Moc pochopení nenašel. Tak si vyžádal kontakt na mě. Když jsem se ho zeptal co na tak jasném sdělení nepochopil, tak šel ještě výš. Moji vedoucí jsou Brit, Němec a Polák. Česky jim psal (ze začátku i několik mailů za den), že neřeším soustavnou a dlouhotrvající šikanu na pracovišti a asi 10 výhružek kam to všude bude eskalovat.
2.9T RWD
Spousta lidí je doslova na úrovni zvířátek. Jak jednou chytnou amok, nedá se to zastavit.
EL_XEL -> Přítelkyně má soustavou touhu pomáhat lidem. Takže pracuje v sociálních službách. Přísahám, že ti jejich "klienti" jsou často méně vypatlaní než spousta "normálních" lidí. Podobných historek "s dělným lidem" nasypeš stovky a tisíce. Od prosté nešikovnosti, trošku naivity a nechápání světa
ve smyslu "proč má kolega o 20% vyšší plat, když má o 20% vyšší fyzickou produktivitu?" nebo moje oblíbené "potřeboval bych brát půl roku na papíře 80 tisíc hrubýho (jako skladník), aby mi banka schválila hypotéku co chci, já bych Vám to v hotovosti dycky vracel" až po vskutku neskutečné myšlenkové konstrukce, kde se opravdu přestaneš divit výsledkům voleb.
Ex-kolega dojel na sklad, že vole návěs celej rozsypanej, kurty napiču, všechno napiču, chtějí mu to dát k úhradě, se na to může vysrat.
Skrze sociální síť se ke mně dostalo video ze stejného dne, kde se naše auto (40t) honí s dalším kamionem po kruháči dokola. Tokyo drift vole.
Přestal jezdit na firemní pumpu se soukromým autem. Ještě to přišel oznámit, že si koupil nový benzínový auto a už jezdit nebude. No tak to už jdeš na jistotu žejo, tak nějak tušíš, odkud vítr fouká. Nárůst spotřeby na stejných trasách o 8l/100km. To je ti pak vlastně trapně i za něj.
Jediná výhoda je, že ta moje sociální služba, je o dost líp zaplacená
EL_XEL -> Přítelkyně má soustavou touhu pomáhat lidem. Takže pracuje v sociálních službách. Přísahám, že ti jejich "klienti" jsou často méně vypatlaní než spousta "normálních" lidí. Podobných historek "s dělným lidem" nasypeš stovky a tisíce. Od prosté nešikovnosti, trošku naivity a nechápání světa
ve smyslu "proč má kolega o 20% vyšší plat, když má o 20% vyšší fyzickou produktivitu?" nebo moje oblíbené "potřeboval bych brát půl roku na papíře 80 tisíc hrubýho (jako skladník), aby mi banka schválila hypotéku co chci, já bych Vám to v hotovosti dycky vracel" až po vskutku neskutečné myšlenkové konstrukce, kde se opravdu přestaneš divit výsledkům voleb.
Ex-kolega dojel na sklad, že vole návěs celej rozsypanej, kurty napiču, všechno napiču, chtějí mu to dát k úhradě, se na to může vysrat.
Skrze sociální síť se ke mně dostalo video ze stejného dne, kde se naše auto (40t) honí s dalším kamionem po kruháči dokola. Tokyo drift vole.
Přestal jezdit na firemní pumpu se soukromým autem. Ještě to přišel oznámit, že si koupil nový benzínový auto a už jezdit nebude. No tak to už jdeš na jistotu žejo, tak nějak tušíš, odkud vítr fouká. Nárůst spotřeby na stejných trasách o 8l/100km. To je ti pak vlastně trapně i za něj.
Jediná výhoda je, že ta moje sociální služba, je o dost líp zaplacená
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ajeje! Lopata s kamenem asi telefonovala nebo dělala nějakou podobnou činnost, kterou svým mozkovým myšlením vyhodnotila, jako naprosto v pohodě
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-nak ... .seznam.cz
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Řízení a sledování situace před sebou se věnují jenom amatéři.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak jestli u toho neklickoval, tak je to cajk. Měl to pod kontrolou, tedy bez trestu.řidičBOB píše: ↑pát 02 zář 19:20 Ajeje! Lopata s kamenem asi telefonovala nebo dělala nějakou podobnou činnost, kterou svým mozkovým myšlením vyhodnotila, jako naprosto v pohodě
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Kamarád to pred par tydny nemel v ruce a bohuzel to uz v ruce mit nikdy nebude.
Ted jsem akorat to auto videl zmackany na prislusnym odstavnym parkovisti. A musim se priznat, ze me to fest sejmulo. Asi vic, nez kdyz jsem se o tom poprvy dozvedel.
Ted jsem akorat to auto videl zmackany na prislusnym odstavnym parkovisti. A musim se priznat, ze me to fest sejmulo. Asi vic, nez kdyz jsem se o tom poprvy dozvedel.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
tak to rip. zas budes jezdit o neco bezpecneji ty sam
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stepan: kdyby bylo na mne, tak tyhle návštěvy vrakovišť zahrnu jako povinnou část autoškoly...pěkně i s výkladem policisty, co a proč se přihodilo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time