pjanda píše:Podobnost s bilym iPhonem me pobavila, ale 1 M Coupe skutecne existuje Tento tyden dorazily zrejme vsechny tri kusy do CR, bezpecne to vim o dvou. Tento se prave pripravuje na registraci ve Stodulkach
Foto je jen momentka z mobilu, ale je to dukaz misto slibu
BMW 1 M
Re: BMW 1 M
Jezisi, to je pekne.Uz tam vidim ten golfovej bag
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Dojmy z M1 bych si taky přál A srovnání se 135i, jak moc je to jiný
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
pěkné, pěkné
už jsou v nabídce nějaké normální barvy?
už jsou v nabídce nějaké normální barvy?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Kolik to vlastně u nás stojí? A jde tam automat? Jednou to musím mít, ach...
Kompletni informace v tomto smeru jsou zname uz od prosince http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... -detailechBez zajímavosti není, že vůz bude k mání jen ve třech barvách karoserie - bílé Alpine, černé Sapphire a oranžové Valencia, kterou ostatně můžeme vidět i na přiložených snímcích a je připravena pouze pro jedničkové M.
Mne tradicne imponuje napadita cerna
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Prsty zprerazet a utopit v naftevasco píše:Kolik to vlastně u nás stojí? A jde tam automat? Jednou to musím mít, ach...
Stoji 1,3 M, ale jak muzete zjistit i z vyse odkazovaneho clanku, koupit se prakticky neda...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
vasco: kúpiť 123d a styling kit z 1M a máš čo potrebuješ, aj tak Ti ide iba o show