Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od řidičBOB »

Předseda píše: pon 29 srp 08:59 Seš pokrytec a překrucuješ věci aby ti to vyšlo, což je naprosto zbytečné. Drž se tématu a to koupě dálniční známky, pokud jedeš jednou za rok po dálnici a dalším hned prvním sjezdem sjiždíš. Ty tvrdíš, že bys tam nejel, já si myslím, že lžeš, ale je to tvoje věc.
Těžko říct…já bych tam třeba taky nejel.
(Pokud bych tam nenajel omylem, což se třeba v zahraničí může stát)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Truck: co to tady meleš za hovadiny. X stránek dozadu ses vyjádřil, že zákazy, které považuješ za debilní, porušuješ běžně a nemáš s tím problém. A teď tady kroutíš nějakou neznámou platnost, atd…
Alespoň se chovej jako chlap.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

řidičBOB: Zákazy KAM jedu, tak tam jedu. Ovšem nezkracuju si to přes ně a neprojždím je

Třeba ten Barrandov - když tam jedu, tak do toho zákazu pochopitelně vjedu. Ovšem neprojíždím tam tudy a nezkracuju si to.
Ona je to stejně cesta na hovno a ta legální je sice delší, ale pohodlnější
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Truck Daškam píše: pon 29 srp 09:04 Jedu po Průmyslový na Kolbenovu - tam je zákaz, takže musím jet z druhé strany a zákaz objet (Jižní spojka>Kbelská>Kolbenova). Nevím jak jsi přišel na to, že musím mít vyjímku - platnost B4 končí stejně jako všechny značky první křižovatkou a platí pouze na ten úsek do křižovatky, kde je nasazená
Psal jsi, že na Průmyslové je zákaz (= potřeboval bys výjimku, nebo jedeš jinudy). Pokud tam není (skončí křižovatkou), tak tam výjimku nepotřebuješ. Jednoduché. Reagoval jsem jen na to, cos napsal ty. Překvapivě.
Truck Daškam píše: pon 29 srp 09:04 Zákaz na mapě nevidíš a už vůbec nemáš tušení, jaký má rozsah platnosti. Přesněji řečeno jaká je oblast je pod zákazama - tzn. jestli to lze legálně vůbec objet jak píšu výše.
A ona může bejt celá oblast pod B4 a pouze jedna cesta má B4+Mimo MO (tj. legání cesta). Ovšem to nikde nevyčteš, to je prostě pro místopisně znalé.
Já třeba vím, jak se v Praze pohybovat a umím objet všechny B4. Ovšem když přijedu do Brna, budu přes různé B4 jezdit měsíc, než se naučím, kudy a jak jezdit

Zajímavý, že třeba za 10let se ještě neobjevil někdo jako ty a nejezdí dle toho. Proč asi - neuživil by se a nevyjezdil by si peníze ani na naftu
Od toho mám buď online mapy, kde si můžu cestu naplánovat, nebo navigaci pro náklaďáky, která mě těmi zákazy provede. Pokud nemám ani jedno, můžu do Lidlu za kasu.

Nemám ambice pohybovat se v autodopravě a dohadovat se s lidmi se základním vzděláním. A pár s doktoráty, já zapomněl. Navíc to je byznys, který je pro mě moc nízkomaržový ;-)
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Truck Daškam
Letec

Nějaký projíždím.
Třeba když z Horních Počernic jedu do Božanovská, tak to švihnu přes zákaz přes ten přejezd.

Jako ona ta B4 význam má - aby se tam nejezdili kamiony z těch skladů směr Jirny nebo aby si nezkrátili cestu na Černej most a nenajížděli na D0 až tam.
Ovšem jak píšu výše - nemyslí se na to, že někdo se třeba pohybuje v těsném okolí
Chápeš to?
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

říha: seš hulvát a nemám náladu se snižovat na tvojí agresivní úroveň komunikace. Evidentě nechceš pochopit nebo ti dělá problém pochopit smysl psaného textu. Ale to si děláš sám, tím že máš rudý hadr před očima. Točíš se na vyřízení povolení, ale hlava ti nebere, že žijeme teď a tady a nikoliv až za týden, kdy budeš to povolení mít. Nebo ses snad ještě na střední hlásil o dovolení se jít vychcat? Místo toho abys reagoval, tak si začneš cucat kecy o Rakousku, baráku apod.

Za mě jsi pokrytec a agresivní diskutér, který je přesvědčený o své pravdě a nic jiného nevidí / neslyší. Hledáš sebemenší záminku k útoku.., třeba ti to dodává pocit důležitosti.
Truck Daškam
Letec

petr_riha Už jsem to tu psal.
Zapoměn na to, že online mapy jsou aktuální, ty streetviewy bejvej kolik let starý.
A specielně u mě (počátky staveb) se podle toho plánovat nedá vůbec nic. Truck navigace nefunguje ani zdaleka na 100% a tahá někdy zákazem, někdy ukazuje totální kraviny
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Předseda píše: pon 29 srp 09:42 Točíš se na vyřízení povolení, ale hlava ti nebere, že žijeme teď a tady a nikoliv až za týden, kdy budeš to povolení mít.
Takže do Rakouska pojedeš bez známky, protože se online dá jako FO koupit jen se 14denním předstihem? Barák budeš stavět bez stavebního povolení, protože vyřízení trvá dlouho a žiješ (a chceš stavět) teď a tady?

Je to úplně stejný problém. Potřebuješ papír na něco, co jinak není dovoleno. Jaký je v tom rozdíl? Pokud vím, že vyřízení povolení na vjezd do oblasti XY trvá týden, začnu to řešit dva týdny dopředu.
Předseda píše: pon 29 srp 09:42 Za mě jsi pokrytec a agresivní diskutér, který je přesvědčený o své pravdě a nic jiného nevidí / neslyší. Hledáš sebemenší záminku k útoku.., třeba ti to dodává pocit důležitosti.
Ha :-D Vidím nastavená pravidla, která jsou nastavená z nějakého důvodu. Můžou se mi nelíbit, pak mohu udělat něco pro to, aby se změnila, ale dokud platí, respektuji je. Proč bych si hledal záminky k útoku, netuším.

A pokud máš pocit, že já jsem přesvědčen o své pravdě, že pravidla se dodržovat mají, tak fajn, o tom skutečně přesvděčen jsem. Ty jsi přesvědčen o tom, že se dodržovat nemusejí, tak proč pak tedy ta pravidla jsou takto nastavená? Abychom se nedodržovali? Jaká další pravidla mohu přestat dodržovat a kde začínají ta, která uznáváš ty? Červená na semaforu? Plná čára? Rychlost (a případně o kolik)?

Proč tedy nezrušíme B4 a ostatní zákazové značky úplně, když jsou vlastně k ničemu? Nebo jsou jen informativní/doporučující, a obarvíme je na modro? Když tedy znamenají zákaz, který se ale nemusí dodržovat... Co?
Truck Daškam
Letec

Pokud vím, že vyřízení povolení na vjezd do oblasti XY trvá týden, začnu to řešit dva týdny dopředu.
No vidíš - a kam pojedu se dozvím třeba asi 10min před nakládáním nebo dokonce i při nakládce
Proč tedy nezrušíme B4 a ostatní zákazové značky úplně, když jsou vlastně k ničemu?
A to je to, co nejsi ochotnej pochopit.
Ony význam mají, ale jejich platnost je podstatně širší, než by bylo potřeba.
To je jako s tou plnou čárou na předhlené rovince - je chtěno, aby se tam auta nepředjížděla ve 120. Není záměrem (proč by), aby jela kolona 20km/h za traktorem
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Truck Daškam píše: pon 29 srp 11:45 To je jako s tou plnou čárou na předhlené rovince - je chtěno, aby se tam auta nepředjížděla ve 120. Není záměrem (proč by), aby jela kolona 20km/h za traktorem
Takže plna čára platí taky jen někdy, super. Do jaké rychlosti neplatí? Do 20? Do 40? Do 70? Proč by měla jet kolona za kamionem nebo strejcem jedoucím 60 nebo 70? Jak jsi přišel na traktor s rychlosti 20kmh?
Odpovědět