BMW Divize
Re: BMW Divize
tak ono konec konců by to polečilo spoustu vad dvouspojkových převodovek a taky by to dost léčilo turbo chyby motoru.
tedy hurá, po mnoha kolech zlepšení budeme skoro tam, kde jsme byly dříve
tedy hurá, po mnoha kolech zlepšení budeme skoro tam, kde jsme byly dříve
Slow and serious
To mi na tom prijde byt absurdni Ideal uz existuje, ale my se k nemu vracime oklikou. Pozitiv z toho prameni minimum a naklady teto "objizdky" jsou obrovske. Ale pro soucasny vyvoj je to docela typicke...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Tak BMW M1 pry zase bude, je to uz takovy kolorit bavorskeho zpravodajstvi
http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-m ... -na-scene/
http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-m ... -na-scene/
Skanz3n
Skanz3n
To porad povazujete za otevrene? Nikdo jiny krom Vas to neslysel
Ale tak pokud je to od kol, meni se to s rychlosti, nezavisi to na brzdeni, nebo to naopak pri brzdeni ustava, tipoval bych nejaky neporadek prave v brdzach, to je dost casty problem...
Ale tak pokud je to od kol, meni se to s rychlosti, nezavisi to na brzdeni, nebo to naopak pri brzdeni ustava, tipoval bych nejaky neporadek prave v brdzach, to je dost casty problem...
Skanz3n
Skanz3n
To není žádné dření nebo tak, prostě pískot a je to tam už od koupi, to by asi kamínek nevydržel... A je to tam fakt slyšet na tom záznamu... Nemůžu být jediný, co to slyší...
vasco: Popiste presneji, kdy to dela a kdy ne, zvuk stejne mnoho nerekne.
Skanz3n
Skanz3n
Troufám si říct, že to opravdu při brždění nic nedělá. Dělá mi to při dopředném pohybu tak do 40kmh, možná to dělá i při vyšších rychlostech, jen to třeba neslyším kvůli aerodynamickému hluku. Pískot jako když na byciklu není namazaný řetěz a jde to od zadních kol...
Když jsme u toho, napadá mě, že jsem příští týden objednaný na výměnu brzd, jelikož při intenzivnějším brždění mi to kope do pedálu, takže asi zkroucené zadní kotouče => pískot?
Když jsme u toho, napadá mě, že jsem příští týden objednaný na výměnu brzd, jelikož při intenzivnějším brždění mi to kope do pedálu, takže asi zkroucené zadní kotouče => pískot?