abgx1 píše: ↑pát 12 srp 18:35
Ak to video hore nebola ucebnicova ukazka "dat nohu z plynu a cakat kym dozmetkuje" tak uz ostava len zhodnut sa ze sa nezhodneme.
"Co by bolo keby" sa mozme dotahovat donekonecna, s tym ze si budeme navzajom vymyslat situacie ktore nam vyhovuju. Okrem toho uz tak v 3sekunde bolo jasne ze sa len tak nerozbehne. A aj keby niekde odrazu nabrala 300koni, 4x4 a launch control tak tam je este krasnych 200m odstavneho pruhu do ktoreho by sa vosiel aj kamion.
No, asi poslední komentář k tomu (a ano, i já dělám chyby, nejsem bezchybný a vím, že s odstupem se kometnuje snáze).
- to, že vina je toho za tebou, je bez debaty (neříkám, že vina je tvoje, jen že jsi tomu šel trochu naproti)
- nezdá se mi, že bys své vozidlo nějak extra zpomaloval, rychlost se mi zdá stejná (= ten za tebou neví, že se něco děje)
- chybí mi tam blinkr, když tu překážku objíždím, jel-li bych dodávkou, skrz kterou není vidět, možná bych blikl varovkami, že se něco vpředu děje (a obzvláště, jestli ten za tebou jel nalepený na tobě).