Onboard videa
- Truck Daškam
- Letec
Re: Onboard videa
Si mě s někým pleteš, já v montérkách taky nechodím a cosi o písku meleš pořád jenom ty
Chápeš to?
- GeneHawkins
- Letec
Takže i ve tři v noci, na pustý silnici, nikde nikdo?Truck Daškam píše: ↑úte 09 srp 16:31 GeneHawkins: Nevím kam tím míříš - ale ano, asi vždy. Určitě, když na vedlejší a za mnou jsou auta nebo je tam pohyb chodců.
A ne proto, protože musím - ale proto, aby okolí vědělo kam jedu
Drobnost ze dneška. Ožrala na kole, vezl dítě a ještě něco pořvával. Vím dobře, proč bez kamery dnes nevyjedu na silnici. Člověk fakt nikdy neví.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Krásná analogie. A teď si zkus tipnout, jaká je šance, ze někdo zastaví na dálnici vs. ze někdo nedá blinkr, protože jede po hlavní. Porovnávas neporovnatelne.Truck Daškam píše: ↑úte 09 srp 16:31
petr_riha: Když zastavím na dálnici v levém pruhu a někdo to do mě napálí - hádej čí to bude vina.
Tím chci říct, že viník nehody automaticky vždy není ten debil
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Rozumím...Tatru řídíš v obleku na míru Jestli písek nebo jiný stavební/odpadní materiál, je vcelku jedno...pro ilustraci povolání. Stejně tak, jako značka náklaďáku, který ti svěřili.Truck Daškam píše: ↑úte 09 srp 21:14 Si mě s někým pleteš, já v montérkách taky nechodím a cosi o písku meleš pořád jenom ty
Tak jaký to mám ten druhý nick?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
GeneHawkins: Pokud prokazatelně tam NIKDO není (včetně chodců) tak někdy ne.. Ale to dělám i "horší" věci.
Ale většinou stejně blikám i tak, protože za prvé nad tím nepřemýšlím že tam nikde nikdo není a za druhé jsem prostě zvyklej ten blinkr používat
řidičBOB: Většina lidí (těch co znám já) tě zná pod TVZNOVA nebo jak to tam máš.
Ale většinou stejně blikám i tak, protože za prvé nad tím nepřemýšlím že tam nikde nikdo není a za druhé jsem prostě zvyklej ten blinkr používat
řidičBOB: Většina lidí (těch co znám já) tě zná pod TVZNOVA nebo jak to tam máš.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TVZNOVA je čistě věc pro YT. Na všech fórech, pokud se tam vykystuji, používám jeden jediný nick a to je řB
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nech sa kludne pustaju, ale kufor si kvoli tomu rozbit nenecham
- Truck Daškam
- Letec
Hroznej problém se zařadit plynule..
A tohle taky klasika - té sanitce jsem takhle uhnul sám
A tohle taky klasika - té sanitce jsem takhle uhnul sám
Chápeš to?
abgx1: no neviem, za mna plati zips - na to nemusis uz mat speci znacku striedaveho radenia. Za mna to bola prasacina . Ale je pravda, ze ten VW sa trosku pokakal, nemusel zastat a mohol sa zaradit plynulejsie.