Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
zbytečně to tady všichni hrotíte a tváříte se, že jste všichni nejlepší
O tom, že je někdo nejlepší, to úplně není.
Ale irituje mě argumentace "Já nic nemusím, ač mi to přikazuje zákon, protože se mi to nehodí" vs. "Sere mě, že ostatní dělají X, a to jen z důvodu, že se mi to aktuálně nehodí do krámu". U té benzinky tím spíše, že to není křižovatka (dle tebe), já si to úplně nemyslím.
Ale irituje mě argumentace "Já nic nemusím, ač mi to přikazuje zákon, protože se mi to nehodí" vs. "Sere mě, že ostatní dělají X, a to jen z důvodu, že se mi to aktuálně nehodí do krámu". U té benzinky tím spíše, že to není křižovatka (dle tebe), já si to úplně nemyslím.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- Truck Daškam
- Letec
petr_riha: Vracíme se k tomu, co jsem ti tu psal nedávno - jsi svéprávný? Pokud ano, dokážeš sám určit jestli letět obcí 150 je bezpečný či nikoliv.
Třeba na počátku D1 na pražském Chodově? Ano, svého času jsem tam jezdil i rychleji
V zástavbě bez svodidel s přechody těžko
Že ty budeš policajt a měřit padesátku hned u cedule "Mrdkokleč" v lese...
Třeba na počátku D1 na pražském Chodově? Ano, svého času jsem tam jezdil i rychleji
V zástavbě bez svodidel s přechody těžko
Že ty budeš policajt a měřit padesátku hned u cedule "Mrdkokleč" v lese...
Chápeš to?
Já ano, jen pracuji s tím, co píšeš ty.Truck Daškam píše: ↑úte 09 srp 14:05 petr_riha: Vracíme se k tomu, co jsem ti tu psal nedávno - jsi svéprávný? Pokud ano, dokážeš sám určit jestli letět obcí 150 je bezpečný či nikoliv.
Psal jsi konkrétně, že "pokud někoho neomezím". Omezuje 150 v noci v obci někoho? Ne, takže se tak dle tebe jezdit může?
Psaný text chápu dobře, umím s ním i pracovat a pořád se snažím nalézt z tvých slov tu hranici, mezi OK a KO. Tak mi to zkus nějak upřesnit, objasnit.
Ne, opravdu nejsem policajt, učil jsem se poměrně dobře a mám životní cíle nastavené o mnoho výše.Truck Daškam píše: ↑úte 09 srp 14:05 Že ty budeš policajt a měřit padesátku hned u cedule "Mrdkokleč" v lese...
Naposledy upravil(a) petr_riha dne úte 09 srp 14:10, celkem upraveno 1 x.
- Truck Daškam
- Letec
petr_riha: No vidíš to - a mě přijde úplně irelevantní, jestli to křižovatka je nebo není.
Podle mě je vrchol debility to tam blokovat a znemožňovat ostaním průjezd jen proto, protože já stojím v koloně
Jenže zase: Kdo je svéprávný to vidí stejně. Kdo není a potřebuje na všechno odstavec, tak bude polemizovat nad tím jestli to křižovatka je, nebo není
Podle mě je vrchol debility to tam blokovat a znemožňovat ostaním průjezd jen proto, protože já stojím v koloně
Jenže zase: Kdo je svéprávný to vidí stejně. Kdo není a potřebuje na všechno odstavec, tak bude polemizovat nad tím jestli to křižovatka je, nebo není
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Zbytečně se chytáš za slovo - pochopiteně se bavíme i o tom, co je a co není ze své podstaty bezpečný. Třeba jízda v protisměru na dálnici nebude OK nikdy, ačkoliv to nikoho (náhodou) neomezí (navíc k tomu neexistuje relevantní důvod)petr_riha píše: ↑úte 09 srp 14:09Já ano, jen pracuji s tím, co píšeš ty.Truck Daškam píše: ↑úte 09 srp 14:05 petr_riha: Vracíme se k tomu, co jsem ti tu psal nedávno - jsi svéprávný? Pokud ano, dokážeš sám určit jestli letět obcí 150 je bezpečný či nikoliv.
Psal jsi konkrétně, že "pokud někoho neomezím". Omezuje 150 v noci v obci někoho? Ne, takže se tak dle tebe jezdit může?
Psaný text chápu dobře, umím s ním i pracovat a pořád se snažím nalézt z tvých slov tu hranici, mezi OK a KO. Tak mi to zkus nějak upřesnit, objasnit.
Třeba dneska jsem potkal X řidičů, co telefonovali - a bylo mi to úplně jedno. Jeli normálně, nekličkovali a a nic podobnýho. Ale pak potkám telefonujícího blba, co se neudrží v pruhu, neumí používat blinkr a navíc zdržuje svou pomalou jízdou - tak to mi už vadí
No ale třeba takový psani SMS je problém a nebude OK nikdy, protože dotyčný prostě nečumí tak kam má a čumí do telefonu
Chápeš to?
Vidíš, a mě přijde jako vrchol debility předjíždět v zákazu.Truck Daškam píše: ↑úte 09 srp 14:10 petr_riha: No vidíš to - a mě přijde úplně irelevantní, jestli to křižovatka je nebo není.
Stání v křižovatce mě taky sere, ale tak co? Projedu o světla a o minutu později. Rozhodně nebudu na internetu píčovat, jak mě tohle sere, a zároveň druhým dechem dodávat, že mi jsou zákony a zákazy u prdele a brát to jako normu, protože se mi to zrovna hodí.
Tak buď měj zákazy u prdele a respektuj to u ostatních, nebo píčuj ostatní a sám ty zákazy dodržuj.
A jaký je podle tebe rozdíl mezi koukáním do telefonu (zakázáno) a koukání do infotaimentu (povoleno)? Nebo oblíbená kratocvhíle tvých kolegů za volantem a čumění na bednu?Truck Daškam píše: ↑úte 09 srp 14:15
No ale třeba takový psani SMS je problém a nebude OK nikdy, protože dotyčný prostě nečumí tak kam má a čumí do telefonu
Předpokládám, že ta bedna bude OK, protože ji zákon nezakazuje (není to telekomunikační zařízení a jako profík určo stíháš jak bednu, tak se věnovat provozu). A dokud jedeš ve vlášku, tak vlastně ani nikoho neomezuješ. Nebo?
- Truck Daškam
- Letec
Zase jsme na začátku. Kdyby tím stáním nikoho neomezil (protože tam třeba nikdo nejezdí) tak mi to nevadí. Ale omezil a jezdí se tamTak buď měj zákazy u prdele a respektuj to u ostatních, nebo píčuj ostatní a sám ty zákazy dodržuj.
Infotaiment taky neschvaluju - ani jeho ovládání, které je nereálné poslepu. Je to ta největší píčovina co výrobci aut lidem vnucují a nedokážu pochopit, že je to tolerováno.
A nevím jak jsi přišel na to, že schvaluju dívání se za jízdy na film
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
je to zbytečný...vozí písek. To je jeho vrcholná forma inteligence. Tečka.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time