Onboard videa
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Pokud už se rozhodnete porušovat předpisy, ujistěte se, že auto, které chcete omezit/poškodit/vyškolit/ojebat nemá policejní majáček.
Tak s tím jsem nepočítal lvl 50.
Tak s tím jsem nepočítal lvl 50.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- Truck Daškam
- Letec
A co, jak se k tomu stavíte vy?
Já to používám, jsou místa kde každej očekává že pojedu úplně jinam... A myslím si že mi to pomáhá proti tomu, aby mi to někdo poslal před čumák.
Já to používám, jsou místa kde každej očekává že pojedu úplně jinam... A myslím si že mi to pomáhá proti tomu, aby mi to někdo poslal před čumák.
Chápeš to?
Keď má každý svoje vlastné pravidlá tak je to nahovno.
Tak u Trucka to nevadí, ta jeho pravidla jsou lepší a na hovno jsou ta běžná.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
tvl co to je zase za výblitek, blikat doleva na kruháči
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
já bych troubil dokud bych nesjel z kruhace a jeste 100 metru za nim prerusovane
Citroen C4 GP
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
neblikání při vjezdu vymyslel nějakej debil... Takže Truck bliká. Kdo se diví?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Na tohle téma jsou ty odpovědi vždy podobný.
Čeští řidiči co nevytáhli paty a neznaj to jsou proti, ale ten kdo jezdí Evropu (at už Holandsko či Rumunsko, kde se to používá) tak je pro
Čeští řidiči co nevytáhli paty a neznaj to jsou proti, ale ten kdo jezdí Evropu (at už Holandsko či Rumunsko, kde se to používá) tak je pro
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Ano, to vymyslel. A Vážně nevím kde bereš tu iluzi, že o tomhle všem rozhodují lidi, co tomu rozumí. Viz ten paskvil o rozestupu od cyklo 1,5m.neblikání při vjezdu vymyslel nějakej debil... Takže Truck bliká. Kdo se diví?
Nebo víš o tom, že v zákoně byla (je) chyba, kdy řidič vozidla s modrým majákem dává přednost při odbočování doleva protijedoucím? Ano, v §41 chyběla (chybí) vyjímka z §21 odst. 5
No, a nebo se stačí podívat na nový bodový systém. To je vážně symfonie odbornosti a ty zkušenosti z toho doslova stříkaj
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ne, žádnou přednost nedává...
(7) Řidiči ostatních vozidel musí vozidlům s právem přednostní jízdy a vozidlům jimi doprovázeným umožnit bezpečný a plynulý průjezd, a jestliže je to nutné, i zastavit vozidla na takovém místě, aby jim nepřekážela. Do skupiny tvořené vozidly s právem přednostní jízdy a vozidly jimi doprovázenými se řidiči ostatních vozidel nesmějí zařazovat.
BTW: tebe je škoda za tím volantem Tatry s pískem! Všichni pitomci, jenom ty Einstein! Že ten inteligenční potenciál takto mrháš
(7) Řidiči ostatních vozidel musí vozidlům s právem přednostní jízdy a vozidlům jimi doprovázeným umožnit bezpečný a plynulý průjezd, a jestliže je to nutné, i zastavit vozidla na takovém místě, aby jim nepřekážela. Do skupiny tvořené vozidly s právem přednostní jízdy a vozidly jimi doprovázenými se řidiči ostatních vozidel nesmějí zařazovat.
BTW: tebe je škoda za tím volantem Tatry s pískem! Všichni pitomci, jenom ty Einstein! Že ten inteligenční potenciál takto mrháš
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time