Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
plně souhlasím...už koupě Mustangu s čímkoliv jiným, než 5.0V8, je podivné... Koupit to v elektrice, je čirý nesmysl.
Nemá to žádnou image, nemá to zvuk a uvnitř je to laciné jako Fiesta.
Nemá to žádnou image, nemá to zvuk a uvnitř je to laciné jako Fiesta.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A jak píše LB, bateriáky provozují lidi, kteří na to auto musí mít a nebo jim ho někdo musí zaplatit. Lidi s běžným příjmem, co musí platit bydlení, energie, jídlo a oblečení pro rodinu a bydlí v bytě? Celý ten vlhký sen eurohujerů shoří jako papír v krizi nadcházejích let.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Mě taky docela zarazilo, že důchodce má dost benzínových a naftových aut, takže to vlastně ani nepotřebuje Myslel jsem, že jde třeba o nějakého fandu aut, ale to by si zas nekoupil tuto věc, ale aspoň máme zdarma marketingový průzkum a vzorek cílové skupiny
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Já bych jen rád dodal, že majitel Mach-E je pro me vetsi frajer nez ten v 5.0
Bye Boomers
Bye Boomers
2.9T RWD
svět jde opravdu do zádele
Mustang je pro mě Mustang GT 5.0 V8...tohle není mustang
O Porsche ani nemluvím
Mustang je pro mě Mustang GT 5.0 V8...tohle není mustang
O Porsche ani nemluvím
Citroen C4 GP
Mach E ma dobrou spotrebu na EV a slusnej dojezd, pravda, za cenu 2.3t hmotnosti.
Ale treba ten levnej tvrdej plast na horni casti pristrojovky co se odrazi v celnim skle, kratky a placaty sedaky, kvalita laku, brzdy asi z focuse, hubeny kola s 225 gumama a hlavne ta podivna silueta karoserie, to vsechno neodpovida 1.8m ani nahodou.
Nedavno jsem byl projet vybehovej Lexus RX300, stoji 1.3m s dani, materialy a zpracovani jinej vesmir...
Ale treba ten levnej tvrdej plast na horni casti pristrojovky co se odrazi v celnim skle, kratky a placaty sedaky, kvalita laku, brzdy asi z focuse, hubeny kola s 225 gumama a hlavne ta podivna silueta karoserie, to vsechno neodpovida 1.8m ani nahodou.
Nedavno jsem byl projet vybehovej Lexus RX300, stoji 1.3m s dani, materialy a zpracovani jinej vesmir...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No jo…ale ty jsi pošahaný levicový ekoterorista, co stojí v pozoru, když se řekne EU.
Pro mne je majitel e-Mach stejnej pacient, jako majitel Porsche hybrid/diesel nebo toho podivného Taycanu. Neříkám, že to auto jezdí špatně, vůbec ne, jenom některé věci se prostě nedělají.
Ale co čekat ve světě, kde si budu moci zvolit jednou za rok pohlaví.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pánové nějak nevím jak na to vše reagovat. Tak aspoň něco. Ano Mustang jedině s V8. Jen jste si někteří nevšimli, že tohle není Mustang. Nýbrž Mustang Mach E. Přečtěte si něco o tom proč Ford tenhle název zvolil. Že jsem pacient? Chmmm, seděl jsem v Mustangu, seděl jsem v Challengeru, dokonce i v Corvette C8 a mudroval co si koupit pro potěšení. No a po pečlivém uvážení jsem zjistil, že pro potěšení nic nepotřebuji, protože mne udělá radost jízda s každým dosavadním mým autem. Takže jsem zvolil pro mne ideální auto do města, myslím EV. O tom, jestli je ošklivé nebo ne asi nemá cenu vést polemiku, to bychom museli postavit Vaše auta do řady a mudrovat. A jestli jsem cílová skupina? A udělal jsem reklamu? Bože, to jsou věci... A ještě jedna věc, zdviženým palcem už mne zdravilo několik majitelů Mustangů V8. Fakt to byly palce. HondaManovi děkuji.
Ja naprosto chapu a respektuju rozhodnuti koupit si EV, to je kazdyho vec a u nekterych zakazniku to muze davat i ekonomicky smysl po nejake dobe.avik1958 píše: ↑ned 07 srp 20:30 Pánové nějak nevím jak na to vše reagovat. Tak aspoň něco. Ano Mustang jedině s V8. Jen jste si někteří nevšimli, že tohle není Mustang. Nýbrž Mustang Mach E. Přečtěte si něco o tom proč Ford tenhle název zvolil. Že jsem pacient? Chmmm, seděl jsem v Mustangu, seděl jsem v Challengeru, dokonce i v Corvette C8 a mudroval co si koupit pro potěšení. No a po pečlivém uvážení jsem zjistil, že pro potěšení nic nepotřebuji, protože mne udělá radost jízda s každým dosavadním mým autem. Takže jsem zvolil pro mne ideální auto do města, myslím EV. O tom, jestli je ošklivé nebo ne asi nemá cenu vést polemiku, to bychom museli postavit Vaše auta do řady a mudrovat. A jestli jsem cílová skupina? A udělal jsem reklamu? Bože, to jsou věci... A ještě jedna věc, zdviženým palcem už mne zdravilo několik majitelů Mustangů V8. Fakt to byly palce. HondaManovi děkuji.
Jen bych chtel vedet, jestli si mel moznost pred nakupem vyzkouset ostatni EV tyhle kategorie? Protoze auta v kterych jsem aspon sedel: enyaq, ioniq 5, taycan, t3, etron gt, i4...vsechny tyhle auta mi prisly vyrazne lip zpracovany nebo v lepsim pomeru cena/vykon.
Kdyz vedle sebe postavis za stejny penize mach a i4...?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k