Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od řidičBOB »

Dyť, když jsem se ho ptal, zda mu předjíždění na zákazu stojí za ztrátu ŘP, tak se kroutil, ale nakonec přiznal, že ano - on to riskne a zatím to vždy vyšlo.
1000x něco vyjde…jenom jednou ne.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

petr_riha píše: stř 03 srp 11:04
Stepan píše: stř 03 srp 10:55.
Jel bys bez toho kola i pak? ;)
Řečnicka otázka na konec.

Nečekas snad jinou odpověď než “ano jel, je to bezpečné, píšu to tu už tyden”, ze ne? 😂😂
No hale já bych to po pár škopcích z místní nálevny taky domů těch 20 kiláků po okresce dojel.
Ale neudělám, protože se bojím o řidičák. Riziko nehody paradoxně za daný situace vnímám o něco nižší než za normálních okolností. Jel bych výrazně pomaleji, žádnej provoz...
Tak by mě zajímalo, jestli by tady profesionální řidič jel bez kola, kdyby věděl, že jestli se připlete do nehody, tak si tím doslova ukončí život. Když teda věří, že to na vůbec nic nemá vliv.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To je “výhoda” těch lopat…oni takhle nepřemýšlí.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Stepan: Na gumách by se neušetřilo, protože o to víc by se sjížděl ten zbytek (-:
Jel bys bez toho kola i pak?
Dle okolností klidně jel, ono to platí i ted. Kdyby se něco stalo, pojištovna od toho dá ruce pryč. Kdyby...
Chápeš to?
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše: stř 03 srp 11:50 To je “výhoda” těch lopat…oni takhle nepřemýšlí.
Jako trošku mě to fascinuje. Pro mě řidičák důležitej hlavně kvůli pohodlí a pro zábavu. Jasně, asi by mě jeho absence omezovala i v práci, ale tak co. Spousta věcí se dá vyřídit přes telefon, k naléhavým případům by mě někdo hodil, trošku bych si upravil náplň práce... Jako nasralo by mě to, ale nebylo by to prostě úplně likvidační.
Nicméně že někdo, kdo má kurva na vlastnictví ŘP postavený celý (a v dnešní době velmi slušný) živobytí, je ochotnej ho riskovat kvůli tomu, aby byl někde o 3 minuty rychlejc... To mi hlava nebere
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Truck Daškam píše: stř 03 srp 12:21 Stepan: Na gumách by se neušetřilo, protože o to víc by se sjížděl ten zbytek (-:
Jel bys bez toho kola i pak?
Dle okolností klidně jel, ono to platí i ted. Kdyby se něco stalo, pojištovna od toho dá ruce pryč. Kdyby...
Fotr dycky říkal, mít štěstí není plán :)
Za mě k tématu asi všechno. Já bych si to prostě nelajzl. O tom, v jakým poměru kvůli "nepojízdnosti" a "nezákonnosti", by se dalo uvažovat.
Truck Daškam
Letec

Stepan: Ono je to taky daný tím, co za volantem musíš řešit a porušovat ty a co já.

Ty si třeba nedokážeš představit, že bys jel po kruháči v protisměru nebo couval přes železniční přejezd - vida, já už mám za sebou oboje (ne, nic jsem si nezkracoval, couval jsem kvůli vyložení).
S osobákem by mě to taky nikdy nenapadlo, protože prostě k tomu neexistuje žádnej důvod.

Autobusák by byl zase vyplašenej z toho, kam jezdím já - a to je holá pravda. V době kdy začal covid, autobusáci přišli o práci a šli i nějaký k nám - furt jen samý kecy a nadávání jak se nedá někam zajet, děsný větve, složitý couvání.. Pro mě normálka a nic divnýho, oni jsou zvyklý jezdit z autobusovýho nádraží po dálnici k důchodáku.
Ale obráceně - já bych zase nadával, že dělám 400km denně a posluchám kecy kaštanů
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Z toho nakonec Trucku vylezlo, že ty seš ten nejlepší, protože umíš couvat přes přejezd a my, co jsme se ve škole lépe učili, abychom nemuseli jezdit s Tatrou, jsme totální idioti... Okey 😂😂
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Truck Daškam
Letec

petr_riha: Já nevím, asi by chtělo se to naučit číst a pochopit, na co text reaguje
Chápeš to?
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

možná další co by rád aby on rozhodl o tom co je bezpečné a co ne.

https://www.krimi-plzen.cz/a/stret-auta-s-kamionem/
Citroen C4 GP
Odpovědět