To je všechno hezké, ale z pohledu Evropana je to nebezpečný sráč. Majitel je průměrný ale spíš klidný řidič. Po přesednutí z A4 to poslal hned první den do pole aby zjistil, že musí hodně snížit požadavky.
Já zase málem nedobrzdil za cyklistou, který mi nedal přednost, a na rovince kde s Opelem předjedu 5 aut jsem nepředjel ani naftovou Octu. Ano zrychloval při předjíždění, ale to se hustejm kárám stáva tak nějak častěji...
Ani sám majitel z toho není úplně odvařenej. Po týdnech laborování konstatoval, že to rozhodně není poslední Amerika. Že v US jsou ještě mnohem lepší auta...
Ford Kuga
Re: Ford Kuga
Dyť já ti věřim Jenom rozvádím tu teorii.
Ono totiž ty 3,6 jsou docela levný a upřímně si dovedu představit, že by mě to právě jako "korzovací" auto lákalo. Ale jsou to (prej) fakt nepředstavitelný křápy.
Ono totiž ty 3,6 jsou docela levný a upřímně si dovedu představit, že by mě to právě jako "korzovací" auto lákalo. Ale jsou to (prej) fakt nepředstavitelný křápy.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
ja se kazdopadne pomlalu vracim k myslence plugin hybridu, protoze barak bude stat cca za rok a na auto budu min pul roku cekat, tzn ze pul roku bych v nejhorsim jezdil jako s hybridem s prilezitnostnym nabitim.
coz me opet vraci k tiguanu, kuga je taky phev ale to bude strasne liny.
pak klasicky oktavka/golf/leon/superb/passat
coz me opet vraci k tiguanu, kuga je taky phev ale to bude strasne liny.
pak klasicky oktavka/golf/leon/superb/passat
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
-
- Dítě v autě
Ford Kuga je nyní skvělé auto, které po mnoha změnách vypadá opravdu dobře. Dokonce jsem nedávno jel do Polska zjistit, jaké jsou tam ceny.
https://fordbielsko.autoboss.com.pl/pro ... /ford-kuga
https://fordbielsko.autoboss.com.pl/pro ... /ford-kuga
Já bych si Ford Kugu již nikdy nepořídil. Koupil jsem již 4 roky ojetou, za slušný peníz, avšak cca po měsíci mi auto chcíplo s tím, že prasklo hlavové těsnění na motoru, což znamenalo kompletní výměnu celého motoru. Cena opravy byla skoro totožná s cenou ojetého vozu. Toť k Fordu Kuga. Vyhnou se velkým obloukem
Popsani zavady je dost zvladtni a nevypovida vubec o nicem. Proc bylo nutno vymenit motor neni jasne.
Praskla hlava? Praskly blok motoru? Prasklym tesnenim dost tezko.
Praskla hlava? Praskly blok motoru? Prasklym tesnenim dost tezko.
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp