Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Aha, takže blinkr vlastně nedáváš, protože je to lepší. A ten v levém za tebou má magic ball a ví, jestli někoho objíždíš, čumíš na video nebo ejakuluješ…
Tvé myšlenkové pochody mne nepřestávají fascinovat. Stejně, jako tvé přesvědčení o tvé řidičské výjimečnosti.
Tvé myšlenkové pochody mne nepřestávají fascinovat. Stejně, jako tvé přesvědčení o tvé řidičské výjimečnosti.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Nic takovýho jsem nenapsal, tak nechápu co to píšeš za hovna. OpětAha, takže blinkr vlastně nedáváš, protože je to lepší.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Z toho je pro lidi, co nemají IQ lopaty jasné, že lepší o nedat a nasrat se tam rovnou, aby osobák netušil, co zamýšlíš.Ono to s tím blinkrem, že na to leckdo kašle se není čemu divit - v levém je dost místa, vyhodím levej blinkr a dotyčný hned přidá, aby to místo nebylo.
Ošemetné to není - vybočuješ ze svého pruhu, jsi povinen blinkr dát. Ale chápu - ten zákon psal jenom blbej úředník a lopata s pískem v Tatře to vidí jinak
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Jak člověk musí mít dle tebe vysoké IQ, aby v té větě viděl význam "blinkr nepoužívám"...?
Debata o hovně - jak používám blinkr při změně pruhu je snadno poznat (slyšet) z mých videí
Debata o hovně - jak používám blinkr při změně pruhu je snadno poznat (slyšet) z mých videí
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
určitě vyšší, než má řidič Tatry s pískem
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Flixbus není práce. Flixbus je životní styl. Co předvádí na dálnicích asi všichni známe (zdlouhavé předjízdní, neumí se držet v pruzích, myšky a podobné), ale toto už je fakt diagnóza.
- Truck Daškam
- Letec
Jak jsem psal všude... Krmení pro laiky, nic katastrofálního. Radši potkám tenhle autobus, než dementy s laděným vejfukem
Chápeš to?
Jak už jsem ti psal na youtube.: Jednou má vozidlo splňovat nějaké normy, tak neexistuje, aby si někdo řekl "Mně stačí 5 kol.". Za prvé k tomu nemá žádné pravomoce a s takovou by si někdo mohl říct, že přece nepotřebuje světla, nárazníky, dveře, ... a hlavně během krizové situace se bude vozidlo chovat úplně jinak (minimálně brzdná dráha a ovladatelnost bude úplně jiná) a v tu chvíli neohrožuje jen sebe a ostatní řidiče, ale i těch 60 lidí, co má na palubě. Je to prostě nezodpovědné, nelegální a nebezpečné.
- Truck Daškam
- Letec
Ježiš kriste, a on s tím jezdí normálně, nebo to jen dojel?
Takže měl někde zastavit (tvořit nebezpečnou překážku), někde ve tmě vysadit lidi co by běhali po silnici - někteří by se nedostali domů, zkažený dovolený jenom proto, aby lidi co tomu nerozumí byli spokojení?
Tohle prostě není nic vyjímečnýho a děje se to normálně, jen se toho nikdo nevšimne. Já bych s tím jel taky. Takovej autobus jsem jen já potkal 2x (jednou v Praze na Průmyslový, jednou na D5 u Rudný) - a kolikrát jsi četl, že příčinou DN bylo chybějící kolo? Já jsem takovej článek ještě neviděl a myslím si, že by i statistiky byly na nule.
To je podobný, jako dojezdová rezerva - taky nesmíš mít na jedné nápravě odlišný vzorky a už vůbec ne odlišný rozměry. A přitom dojezdová rezerva jiná je, vlastnosti vozidla to mění zcela logicky a dojet se s tím dá normálně - a když se toho nebojíš, dokonce se s tím dá i jezdit normálně přes ten limit 50km/h
Takže měl někde zastavit (tvořit nebezpečnou překážku), někde ve tmě vysadit lidi co by běhali po silnici - někteří by se nedostali domů, zkažený dovolený jenom proto, aby lidi co tomu nerozumí byli spokojení?
Tohle prostě není nic vyjímečnýho a děje se to normálně, jen se toho nikdo nevšimne. Já bych s tím jel taky. Takovej autobus jsem jen já potkal 2x (jednou v Praze na Průmyslový, jednou na D5 u Rudný) - a kolikrát jsi četl, že příčinou DN bylo chybějící kolo? Já jsem takovej článek ještě neviděl a myslím si, že by i statistiky byly na nule.
To je podobný, jako dojezdová rezerva - taky nesmíš mít na jedné nápravě odlišný vzorky a už vůbec ne odlišný rozměry. A přitom dojezdová rezerva jiná je, vlastnosti vozidla to mění zcela logicky a dojet se s tím dá normálně - a když se toho nebojíš, dokonce se s tím dá i jezdit normálně přes ten limit 50km/h
Chápeš to?