Benzina paliva
Re: Benzina paliva
Tak tak.. A nejen benzín ale i obědové žrádlo nebo lepší kvalita produktů.
Pocitově auto na německej benzin líp jede. Stejné pocity jsem už míval dlouhá léta, když jsem vzal benzin rakouský či švýcarský. Může to být placebo. Někdo zase tvrdil, že benzin z ruský ropy je horší než z arabský.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak určitě bude rozdíl v podílu siry apod mezi uralem a tím co dodáva aramco.
BTW Benzina na D5 nezlevnila zatím ani o 0,1 Kč. Stále skálopevně trvají na 54 Kč za V100 a 40 Kč za ad blue.
BTW Benzina na D5 nezlevnila zatím ani o 0,1 Kč. Stále skálopevně trvají na 54 Kč za V100 a 40 Kč za ad blue.
Nabídka/Poptávka. Pokud někdo kupuje za 54, když N98/100 jde koupit na ONO o 6Kč/l levněji, tak proč by to neprodávali.
Nafta na jižní spojce (MOL) byla ještě v pátek za 49,50. Globus 45,50 a ONO 43,90. Každý se může svobodně rozhodnout.
Nafta na jižní spojce (MOL) byla ještě v pátek za 49,50. Globus 45,50 a ONO 43,90. Každý se může svobodně rozhodnout.
2.9T RWD
Jedinej prob ONO, je s výjimkou toho u Folmavy a snad u Strakonic, že mají pumpy na naprosto debilních místech a čekačka zvlášť v Praze klidně 20min a k tomu věčně nasranej personál, ale na to sere pes
EO vymýšlí nějaký slevový program 30-40 hal. formou odložené platby fakturou, ovšem s kaucí, akorát mechanismus a název je tak debilní, že jsem to dál nezkoumal a kdyby mi to nezměnilo apku na telefonu, tak bych si toho ani nevšiml. -30 hal už mají přes ČSOB Premium bez obstrukcí
EO vymýšlí nějaký slevový program 30-40 hal. formou odložené platby fakturou, ovšem s kaucí, akorát mechanismus a název je tak debilní, že jsem to dál nezkoumal a kdyby mi to nezměnilo apku na telefonu, tak bych si toho ani nevšiml. -30 hal už mají přes ČSOB Premium bez obstrukcí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mám ČSOB, ale při ceně 47,70 je 0,30 opravdu k smíchu. To ať si nechaj.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Makro drží pravidelně cenu +1 Kč oproti ONO. Když si k tomu vezmu, že tam mám 0,5 Kč slevu a žádné fronty, tak tankuju tam.
EO ho má už dýl (resp. neříkal bych tomu "vymýšlí"), ta karta je Srdcovka, ale ta kauce vs. 40hal./litr je natolik vysoká, že to nikomu nemůže dávat smysl. Byl to myslím 1,5-2 násobek plánované měsíční útraty, jestli se nepletu.retron píše: ↑pon 18 črc 17:47
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW