Jezdím v nové RS3 a jsem z ní nadšenej. Rko jsem ani nezvažoval, protože ten infotainment je naprosto katastrofální, jinak je to ale povedený auto. Když do rs3 nenaskládáš blbosti a vyjednáš slevu, tak se pohybuješ spíš kolem 1,5 než kolem 2.
Ještě mě napadá M2c, tu jsem měl před tím a byla to velká zábava, jen ne na daily.
Céda: já tomu rozumím.
To je jako X7 M50i a GLS 63AMG. Obojí dobré, ale ten Baworák je tvrdý, mnohem víc do sportovna… A jako daily je to otravné.
Alespoň já to tak vnímám.
Já zase nemám srovnání s M2c, jen tu RS3, tak se tvrdost srovnávat nemůžu. Nicméně ta auta jsou stejná výkonem, ale M2c je jiný styl jízdy. Hravější. Takže pokud někdo jezdí rychle čistou stopu, tak pak OK. Moje preference by byla M.
Stál jsem před podobnou otázkou co na rychlý daily po Mustangu a vybral jsem Alfu Romeo Giuliu QV, do 2M se vejdeš pokud budeš nakupovat v Německu.
RS3 jsem zkoušel, jede to pěkně jen to už není zvukově tak dobré jako minulá generace. VZ5 dtto - tu ale seženeš asi nejlevněji jako skladovku. Oboje je pohodlný na daily o dost víc jak M2C. Stinger reálně nikdy nikdo nechtěl tak nevím proč bys měl ty.