Onboard videa
- Truck Daškam
- Letec
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
No u myslících lidí platí v případě kolony kdykoliv a kdekoliv.
Navíc, pokud by daná lopata jela tedy podle toho zákona (u pravého okraje vozovky), tak by ani nic vytvářet nemusela.
Jak je vidět na videu, většina to chápe. Lopata s pískem ne a jak dokazuješ, nebude asi jediná.
Btw: nejsem si zcela jist, že zrovna ten úsek není už silnice pro motorová vozidla… Brno až tak dobře neznám.
Navíc, pokud by daná lopata jela tedy podle toho zákona (u pravého okraje vozovky), tak by ani nic vytvářet nemusela.
Jak je vidět na videu, většina to chápe. Lopata s pískem ne a jak dokazuješ, nebude asi jediná.
Btw: nejsem si zcela jist, že zrovna ten úsek není už silnice pro motorová vozidla… Brno až tak dobře neznám.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Truck je regulerni troll. Tohle prece zdravej clovek nemuze napsat.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- Truck Daškam
- Letec
Uličku dělat v obci jo - ale jako třeba že když chci jet pruhem co vede rovně, tak to postavím i přes odbočovací pruh - kdyby náhodou jela sanitka?
To si nedovedu představit, jak by to v Legerce vypadalo, kdyby všichni co jedou směr Holešovice blokovoli odbočovák do Rumunský či na Pavlák.
To samý platí i u dělání uličky u exitu a blokovat sjížděcí pruh
To si nedovedu představit, jak by to v Legerce vypadalo, kdyby všichni co jedou směr Holešovice blokovoli odbočovák do Rumunský či na Pavlák.
To samý platí i u dělání uličky u exitu a blokovat sjížděcí pruh
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi opravdu debil nebo to jen hraješ?
Snad se nebavíme o Legerce, ale o situaci na videu! Tam je pokokot místa, aby auta stála u kraje vozovky, neblokovala žádný odbočovák a zároveň umožnila průjezd vozidlům IZS.
Tam, kde to možné není, se samozřejmě příčetný řidič staví tak, aby neblokoval odbočující, ale zároveň nestál uprostřed.
Já ti nevím - nechci dělat kinga, ale tohle chování mi přijde naprosto logické a samozřejmé. A to mám člověče i CE.
Lopatou se fakt musíš narodit…
Snad se nebavíme o Legerce, ale o situaci na videu! Tam je pokokot místa, aby auta stála u kraje vozovky, neblokovala žádný odbočovák a zároveň umožnila průjezd vozidlům IZS.
Tam, kde to možné není, se samozřejmě příčetný řidič staví tak, aby neblokoval odbočující, ale zároveň nestál uprostřed.
Já ti nevím - nechci dělat kinga, ale tohle chování mi přijde naprosto logické a samozřejmé. A to mám člověče i CE.
Lopatou se fakt musíš narodit…
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Kde to je ve videu - nevím. Jen tam nevidím svodidla a vpravo je jiná dělíci čára než vlevo (odbočovák apod.)
Na to je místo pouze někde a zdaleka ne všude a musím si vybrat - bud odbočovák, nebo uličkanení, se samozřejmě příčetný řidič staví tak, aby neblokoval odbočující, ale zároveň nestál uprostřed.
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Věř, že to neznamená defacto nic.Já zatím sedím den co den, a stále se učím a řeším nové věci.A to mám člověče i CE.
To je to samý, že ZP ze mě nedělá střelce
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Sedím za tím den co den a stejně jezdíš jako pičus.
Fakt, neznamená to nic.
Fakt, neznamená to nic.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time