Benzina paliva
Re: Benzina paliva
A proto nastoupí různé regulace, zdanění apod. Něco jako ta daň z neočekávaného zisku. Vždy platilo, když žereš, tak nemlaskej. A co předvádí rafinerie je do očí bijící. Stejně tak energo sektor. Za bilion podpory solární energie z kapes všech, teď zase řekneme lidem: sorry jako. Zaplaťte si to jak chcete..? WTF.
- Lachende Bestien
- Letec
Už se těšíte na globální komunismus, soudruzi?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mlaskáme a nestydíme se. Proč taky, když můžeme a nikomu (krom spotřebitelů) to neva:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekon ... olu-208617
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekon ... olu-208617
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
BTW rano jsem tankoval za 45,4 (po slevě). Homo pumpa ma 44,9. Benzina na D5 Rudna 48,5 (tuším) a EU v Berouně taky nějakách 48 Kč. Tak to už je zase brutální rozdíl mezi stanicema na pár "metrech" cesty.
V pátek jsem tankoval na EO naftu za 48,20 přičemž tehdy to byla vcelku obvyklá cena. EO cenu stále drží. Včera večer tankováno na ONO za 44,90.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Benzina na D5 je za 48,90 a EO je za 48,40. EO byl můj oblíbený a tankoval jsem tam 2-3x týdně 65-70l. Mrdám na ně.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak jsem si to pamatoval dobře.., 3 Kč na obyč benzínu je haluz.
Tak homo-pumpa zlevnila o korunu na 43,9. A 48 za N98. Jako 6 Kč rozdíl oproti Verva 100 je dost (resp. 4,5 když člověk má tu jejich kryplkartu)
Dnes dopoledne jsem tankoval plnou Super 95 E5 u Shellu v Grafenau za 1,849 Euro, takže litr za 45,30 Kč (v týdnu jsem kupoval Euro přes Wise za 24,50 Kč). V Železné Rudě byl u Benziny litr N95 za 46,50 Kč, v Klatovech přituhovalo na 48,30 Kč. Osobně to moc neřeším, už léta nakupuji na obou stranách, jak co vyjde líp. Ale dělat někde v Klatovech za průměrný plat a vidět, že Germán bere 3x tolik a má benzin o 3 Kč levnější, tak bych byl docela naštvaný.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.