Rychlodotazy
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rychlodotazy
proč nevyndali záslepku na straně řidiče a neotevřeli to klíčem?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Možná, kdyby místo volání MP brnkla do servisu, tak mohla ušetřit za sklo a dítě bylo venku ještě dříve.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Z toho co rikala sem pochopil ze klice zustaly uvnitr. Bud vylezla a ze zvyku to automaticky zamkla ploskou na klice (a ta zavada spocivala v tom, ze auto nevedelo, ze klice zustaly uvnitr), nebo proste vylezla, zabouchla a locklo se to rovnou samo.řidičBOB píše: ↑sob 02 črc 11:51 proč nevyndali záslepku na straně řidiče a neotevřeli to klíčem?
https://www.youtube.com/watch?v=yVQ0xlj2mJc
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Semir Gerkhan by se taky nezdrzoval s klíčem a šel rovnou do akce…
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Kdyby mi na supre drzel seasucker nosic na kolo, tak to neudelam, ale jak to ma ty dve boule na strese, tak tam proste clovek nic neda.
Yaris na tom taky neni nijak dobre. Tazny neni, nosic na 5dv taky ne, strecha se musi upravit a nebo dobastlit thule na cx5
Yaris na tom taky neni nijak dobre. Tazny neni, nosic na 5dv taky ne, strecha se musi upravit a nebo dobastlit thule na cx5
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Ale jinak to jede jak pichla svine a drzi az za hrob!
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
No ja mel drzak na kufr i dve kola jsem odvezl.
https://linksharing.samsungcloud.com/wa8mI8L8Gb6x
https://linksharing.samsungcloud.com/wa8mI8L8Gb6x
Zná někdo odpověď?
Jaxem tu spal, bouchnul sem Pindicou do sousedova auta (moje vina), PaChy sme nevolali, já to omeldoval (jako pachatel škody z POV, Pindica nemá havarijko) na Allianz, poškozený to omeldoval na Allianz (taky nemá HAV), Allianz ty meldace spároval a fčíl mi do tydlifonu řekli, že se už (jako pachatel) nemusím dál starat, že to už bude jen komunikace poškozený-Allianz.
Až když sem zavěsil, tak mi to došlo, že vlastně nevím, jaký bude poslední krok řešení - peníze za opravu jeho auta: Allianz mu tu opravu zaplatí a bude to následně vymáhat po mně, nebo až to bude opraveno, budou chtít po mně abych to zaplatil přímo tomu, kdo to bude opravovat?
Jaxem tu spal, bouchnul sem Pindicou do sousedova auta (moje vina), PaChy sme nevolali, já to omeldoval (jako pachatel škody z POV, Pindica nemá havarijko) na Allianz, poškozený to omeldoval na Allianz (taky nemá HAV), Allianz ty meldace spároval a fčíl mi do tydlifonu řekli, že se už (jako pachatel) nemusím dál starat, že to už bude jen komunikace poškozený-Allianz.
Až když sem zavěsil, tak mi to došlo, že vlastně nevím, jaký bude poslední krok řešení - peníze za opravu jeho auta: Allianz mu tu opravu zaplatí a bude to následně vymáhat po mně, nebo až to bude opraveno, budou chtít po mně abych to zaplatil přímo tomu, kdo to bude opravovat?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.