Nevím, co bylo předtím, tak na to nemůžu odpovědět. Reaguju na to, co jsem viděl. Pokud tam bylo více vozů, které jsi předjížděl a ten pruh byl natolik krátký, že jsi je neměl šanci stihnout předjet, tak jsi manévr neměl začínat... co je na tom k nepochopení?Truck Daškam píše: ↑sob 25 čer 15:28 petr_riha: Ono to ale důležité je, co bylo předtím. A stále jsi mi neodpověděl - když na to odpovědět nemůžeš, tvůj názor je prostě zbytečný
Ano, teorie je jasná. Střídavé řazení před překážkou (nikoliv kilometr před ní). Pokud se někdo řadí jak dement 200m před překážkou, pokračuju dál a zařadím se plynule před překážkou. Chápeš, nechápeš? Nikde nemusím zastavovat, jen se řadím tam, kde mám a jako bonus na tom pár aut vydělám.Truck Daškam píše: ↑sob 25 čer 15:28 Zip je střídavé řazení, nevím co je na tom k nepochopení.
Že dojedeš na centrimetr k překážce, tam zastavíš a donutíš zastavit někoho kdo tě pustí - ničemu jsi nepomohl a celý jsi to zazdil. To můžeš vidět každý den na typických místech v Praze.
Všichni tam zastavují jak dementi a stojí to úplně celý - místo toho, aby se lidi normálně PLYNULE zařadili jako zde - žádná kolona nevznikla, oba dva pruhy plynule stále jely.
Hezky to celý vysvětluje a hezky graficky znázorňuje to video, co jsem sem dal předtím
Ve videu jsou dvě stejné situace, jednu komentuješ jako kokotinu (dejme tomu), podruhé uděláš to samé a plácáš se po ramenou. Buď to komentuj stejně jako kokotinu, nebo nekomentuj ten první případ.